iPhone 8 Kablosuz Şarjla mı Geliyor?

iPhone 8 Kablosuz Şarjla mı Geliyor?

Apple'ın, iPhone 8'i kablosuz şarj özelliği ile birlikte kullanıcılara sunacağı belirtiliyor. Süreç ilerledikçe iPhone 8 cihazına ilişkin yeni özellikler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Akıllı telefon üreticileri, dönem şartlarına paralel olarak değişen kullanıcıları tercihlerini odağına alarak çalışmalarını sürdürüyorlar.

Dönem akıllı telefonlarının sahip olduğu en büyük sorunlardan biri olarak betimlenen şarj sorunu bu bağlamda, şirketlerin en çok yöneldikleri alanlardan biri oluyor.

Nitekim Cupertino merkezli teknoloji şirketi Apple'ın da yeni akıllı telefonu iPhone 8 cihazında şarj özelliğine yönelik olarak alternatif bir çözüm üretmesi bekleniyordu.

Çin merkezli web sitesi MyDriver'ın Ubergizmo'da yayınlanan raporuna göre, Apple iPhone 8 cihazında kablosuz şarj özelliğini bulunduracak.

iphone-8.png

iPhone 8 kablosuz şarj olacak
Apple'ın söz konusu kablosuz şarj özelliğini bu yıl piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 7 cihazında bulundurup, bulundurmayacağı merak konusu olmuştu.

Çin sitesinde yer alan rapor, şirketin 2016 yılında piyasaya sürmeyi planladığı iPhone 7 cihazında ve 2017 yılında kullanıcılarla buluşturmayı düşündüğü ismi saklı tutulan cihazda kablosuz şarj özelliğini kullanmayacağı ifade ediliyor.

Şirketin 2018 ya da 2019 yıllarını kapsayan bir periyotta satışa sunacağı iPhone 8 cihazında ise kablosuz şarj özelliğinin kullanılacağının altı çiziliyor.

Süreç ilerledikçe iPhone 8 tasarımına ve özelliklerine dair daha fazla özelliğin ortaya çıkmaya devam edeceğini söyleyebiliriz.

yazarAta Ateş

SDN-ShiftDelete.net

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.