İsimsizler 20.Bölüm Fragmanı 28 Ekim

İsimsizler 20.Bölüm Fragmanı 28 Ekim

İsimsizler dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölümünü pazartesi akşamı Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz...

İsimsizler dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen İsimsizler , yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan İsimsizler dizisi 20. Bölüm yeni fragman izle…

İsimsizler fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde İsimsizler dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Kanal D dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan isimsizler dizisi cumartesi akşamları saat 20:00 de.

Başrollerinde Uğur Güneş ve Hande Soral' ın rol aldığı isimsizler dizisi oyuncuları seyircinin beğenisini kazanmış durumda. Sosyal medya da İsimsizler oyuncuları fenomen olmuş durumdalar. Uğur Güneş, Fatih karakteriyle Hande Soral ise Handan karakteriyle karşımızda. Hande soral daha önce Yılanların Öcü, Uğur Güneş ise Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almışlardı.

İsimsizler dizisi konusu hayli dikkat çekici; Geçen sezon sonu bir helikopter kazasında bıraktığımız Fatih Keskin, gözlerini uzun bir koma süresinin sonunda İstanbul’da açıyor. Virankaya’da kalleşçe bir pusuya düşen ve arkadaşlarını kaybeden Fatih Keskin artık sadece isimsiz değil aynı zamanda ölü olarak gözükmektedir. 

Vatan için çalışan bir gizli bir teşkilata giren Fatih’in görevi, Türkiye’yi karanlığa götürmek isteyen enerji baronlarının peşine düşmek ve kendi çıkarları için Türkiye’de terör yaratmaktan çekinmeyen çok gizli bir organizasyonu çökertmektir.

Bu gizli örgütün hedefi, yarattıkları kaos ortamında Türkiye’nin enerji koridorlarını ele geçirmektir. 

Savaştığı düşman şimdi çok daha güçlü, çok daha acımasız olan Fatih’in yanında can dostları Dayı ve Murat vardır. Ayrıca yeni silah arkadaşları Handan ve Tufan, onu bu büyük savaşında yalnız bırakmayacaktır. Fatih’e İstanbul’un karanlık ve dolambaçlı yollarında yol gösteren ise, yeraltı aleminin en sayılan isimlerinden biri, Kor Yakup olacaktır.

İsimsizler Dizisinin Konusu

Geçen sezon sonu bir helikopter kazasında bıraktığımız Fatih Keskin, gözlerini uzun bir koma süresinin sonunda İstanbul’da açıyor. Virankaya’da kalleşçe bir pusuya düşen ve arkadaşlarını kaybeden Fatih Keskin artık sadece isimsiz değil aynı zamanda ölü olarak gözükmektedir. Vatan için çalışan bir gizli bir teşkilata giren Fatih’in görevi, Türkiye’yi karanlığa götürmek isteyen enerji baronlarının peşine düşmek ve kendi çıkarları için Türkiye’de terör yaratmaktan çekinmeyen çok gizli bir organizasyonu çökertmektir.

Bu gizli örgütün hedefi, yarattıkları kaos ortamında Türkiye’nin enerji koridorlarını ele geçirmektir. Savaştığı düşman şimdi çok daha güçlü, çok daha acımasız olan Fatih’in yanında can dostları Dayı ve Murat vardır. Ayrıca yeni silah arkadaşları Handan ve Tufan, onu bu büyük savaşında yalnız bırakmayacaktır. Fatih’e İstanbul’un karanlık ve dolambaçlı yollarında yol gösteren ise, yeraltı aleminin en sayılan isimlerinden biri, Kor Yakup olacaktır.

İsimsizler Dizisinin Oyuncuları

Uğur Güneş (Fatih), Hande Soral (Handan), Kürşat Alnıaçık (Kudret), Bülent Alkış (Dayı), Çağkan Çulha (Murat), Musab Ekici ( Derman), Osman Wöber (Kurmay), Mert Öcal (Tufan), Berkan Şal (Hatem), Kayra Şenocak (Yadigar), Mine Teber (Mehveş), Destina Başer (Damla), Yiğit Pakmen (Korkut) ve  Atsız Karaduman (Kor Yakup)

İsimsizler Dizisi 19.Bölüm Fragmanı

Fatih ve ekibi, Kudret'in terör örgütüne yapacağı büyük sevkiyatı engeller!  Fatih, kendisi için asıl hedef olan Afran'ı elinden kaçırır. Fatih, hain olduğuna inandığı amcasını ele geçirip infaz etmek için mücadele ederken, Kurmay da Afran'ın hayatını kurtarmak ve planını devam ettirmek için uğraşır. Afran'ın yerini öğrenen Fatih, Dayı ve Murat'ı yanına alır gider. Kurmay da, Fatih'i engellemek için Handan'la aynı adrese gider. Kudret'in daha tehlikeli başka bir plan yaptığını ise kimse bilmiyordur.

Fatih, Afran'ı infaz mı edecek; Kurmay, hayatını mı kurtaracak? Yoksa, Afran yoluna Kudret ve örgüt içinde devam mı edecek? Fatih, Afran'ı infaz mı edecek; Kurmay, hayatını mı kurtaracak? Yoksa, Afran yoluna Kudret ve örgüt içinde devam mı edecek?

 

İsimsizler dizisinin yeni bölümü olan, 20. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D' den izleyebilirsiniz. İsimsizler Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. İsimsizler dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum