İsimsizler Dizisi Oyuncuları

İsimsizler Dizisi Oyuncuları

Başrollerinde Uğur Güneş, Hande Soral gibi oyuncuların yer aldığı isimsizler dizisinde yeni sezonda birçok yeni oyuncu diziye dahil oldu.

Başrollerinde Uğur Güneş ve Hande Soral' ın rol aldığı isimsizler dizisi oyuncuları seyircinin beğenisini kazanmış durumda. Sosyal medya da İsimsizler oyuncuları fenomen olmuş durumdalar. Uğur Güneş, Fatih karakteriyle Hande Soral ise Handan karakteriyle karşımızda. Hande soral daha önce Yılanların Öcü, Uğur Güneş ise Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almışlardı.

Kanal D dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan isimsizler dizisi cumartesi akşamları saat 20:00 de.

İsimsizler fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde İsimsizler dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

İsimsizler dizisi konusu hayli dikkat çekici; Geçen sezon sonu bir helikopter kazasında bıraktığımız Fatih Keskin, gözlerini uzun bir koma süresinin sonunda İstanbul’da açıyor. Virankaya’da kalleşçe bir pusuya düşen ve arkadaşlarını kaybeden Fatih Keskin artık sadece isimsiz değil aynı zamanda ölü olarak gözükmektedir. 

Vatan için çalışan bir gizli bir teşkilata giren Fatih’in görevi, Türkiye’yi karanlığa götürmek isteyen enerji baronlarının peşine düşmek ve kendi çıkarları için Türkiye’de terör yaratmaktan çekinmeyen çok gizli bir organizasyonu çökertmektir.

Bu gizli örgütün hedefi, yarattıkları kaos ortamında Türkiye’nin enerji koridorlarını ele geçirmektir. 

Savaştığı düşman şimdi çok daha güçlü, çok daha acımasız olan Fatih’in yanında can dostları Dayı ve Murat vardır. Ayrıca yeni silah arkadaşları Handan ve Tufan, onu bu büyük savaşında yalnız bırakmayacaktır. Fatih’e İstanbul’un karanlık ve dolambaçlı yollarında yol gösteren ise, yeraltı aleminin en sayılan isimlerinden biri, Kor Yakup olacaktır.

İsimsizler Dizisi Oyuncuları | Uğur Güneş | Hande Soral

Hande Soral (Handan); 2 Şubat 1987 Bursa/İnegöl doğumlu oyuncu Komedi Dükkanı ile ün kazanmıştır. 2008-2010 sezonunda Deniz Akçay’ın yönetmenliğini yaptığı Küçük Kadınlar dizisinde rol almıştır. 2012 yılında başrollerini Berk Oktay ile Rojda Demirer’in paylaştığı Alev Alev dizisinde rol almıştır. 2013 yılında Emre Kabakuşak’ın yönettiği Böyle Bitmesin kadrosunda yer almıştır. 2014 yılında yapımcılığını ve yönetmenliğini Ata Türkoğlu’nun yaptığı Yılanların Öcü dizisinde rol almıştır. 2016 yılında Kalbim Yangın Yeri dizisinde Kaan Yıldırım ile başrolleri paylaşmıştır. Son olarak ise 2017 yılında Evlat Kokusu’nda Barış Kılıç, Sedef Avcı ve Murat Han’la başrolde yer almıştır.

Atsız Karaduman (Kör Yakup); 1 Ocak 1956 Ankara doğumlu oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı Yüksek Bölümü mezunudur. Ankara ve İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda göreve başladıktan sonra bir çok oyuncu sahne almıştır. Televizyon dünyasında ise Güz Yangını, Kurtlar Vadisi Pusu, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Karadayı, Suskunlar, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Çanakkale Yüzyıllık Mühür, Hayat Şarkısı ve Arka Sokaklar’ın kadrosunda yer almıştır.

Osman Wöber (Kurmay), 27 Şubat 1960 Ankara doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 1985 yılında Dokuzuncu Hariciye Koğuşu adlı diziyle profesyonel oyunculuk hayatına adım atmıştır. Daha sonra Ateşten Günler, İnce İnce Yasemince, Kurtlar Vadisi, Osmanlı Tokadı, Aile İşi ve Seni Kimler Aldı gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır. Uzun yıllar Kurtlar Vadisi Pusu’da rol alan başarılı oyuncu Tuncay Kantarcı olarak tanınmaktadır.

Kürşat Alnıaçık (Kudret); 1 Ocak 1962 Ankara doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Uzun yıllardır sektörün içinde olan başarılı oyuncu daha önceden Süper Baba, Deli Yürek, İki Aile, Gece gündüz, Sakarya Fırat, Medcezir, Kara Sevda ve Diriliş Ertuğrul gibi dizi projelerinde yer almıştır.

Mert Öcal (Tufan); 29 Eylül 1982 İstanbul doğumlu oyuncu 2004 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birinci olduktan sonra Best Model of The World’de ülkemizi temsil etti. 2005 yılında Asla Unutma dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra sırası ile Rüyalarda Buluşuruz, Oyun Bitti, Görgüsüzler, Kız Annesi, Bizim Okul, Aşk Yeniden ve Savaşçı’nın kadrosunda yer aldı.

Kayra Şenocak (Yadigar);25 Haziran 1968 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 1994 yılında Kaygısızlar dizisinde bölüm oyuncusu olarak profesyonel oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Daha sonra sırası ile Aynalı Tahir, Kurt Kapanı, Yarım Elma, Pilli Bebek, Omuz Omuza, Binbir Gece, Parmaklıklar Ardında, Doludizgin Yıllar, İnsan Aldandı, Filinta, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Arka Sokaklar’ın kadrosunda yer almıştır.

Uğur Güneş (Fatih Güneş);

Genç oyuncu 11 Ağustos 1987 yılında Ankara’da doğmuştur. En son Diriliş Ertuğrul isimli dizide Tuğtekin karakteri olarak rol almıştır.

Algı Eke (Elif Toprak);

Genç ve güzel oyuncu 16 Eylül 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. En Son Hayat Sevince Güzel dizisinde Zarife Toprak karakterini oynamıştır. İlk televizyon dizisi olarak ta Baba Ocağı’nda Kısmet karakterine hayat vermiştir.

Bülent Alkış – Dayı ( Hasan Bozkırlı ) ;

Usta oyuncu  1974 yılında İzmir’de doğmuştur. En son Fox ekranlarında yayınlanan Dayan Yüreğim dizisinin ilk bölümünde rol almıştır.

Musab Ekici (Derman Taşçı);

Genç oyuncu 1 Ocak 1992 yılında Elazığ’da dünyaya gelmiştir. En son Babamın Kanatları isimli filmde rol almıştır. Ayrıca Acil Servis dizisinde de rol almıştır.

Volkan Keskin (Kürşad Yusufoğlu);

Genç oyuncu 16 Ağustos 1983 yılında Samsun’da doğmuştur. Fetih 1453, Karaoğlan, Yarının Adı Başka, Vay Başıma Gelenler 2,5 gibi sinema filmlerinde yer almıştır.

Sedat Mert (Olcay Demir);

Usta oyuncu 1 Ocak 1975 yılında İstanbul’da doğmuştur. En son Bordo Bereliler Suriye (Fikret Astsubay) filminde rol almıştır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.