İsrail Enerji Bakanı Steinitz: "Burada Olduğum İçin Çok Mutluyum"

İsrail Enerji Bakanı Steinitz: "Burada Olduğum İçin Çok Mutluyum"

Görüşme sonrası İsrail Enerji Bakanı Steinitz yaptığı basın toplantısında, "Burada olduğum için çok mutluyum. Türkiye'nin Gazze'deki Filistin halkanın yaşam standardını yükseltmesini memnuniyetle karşılarız" dedi.

Enerji Bakanı Berat Albayrak, Mavi Marmara krizinin ardından yaklaşık altı sene sonra ilk kez Türkiye'ye gelen İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz ile bir araya geldi. Görüşme sonrası İsrail Enerji Bakanı Steinitz yaptığı basın toplantısında, "Burada olduğum için çok mutluyum. Türkiye'nin Gazze'deki Filistin halkanın yaşam standardını yükseltmesini memnuniyetle karşılarız" dedi.

23. Dünya Enerji Kongresi'nin kapanış gününde Enerji Bakanı Berat Albayrak ile İsrail Enerji Bakanı Steintz ile İstanbul Kongre Merkezi'nde bir araya geldi. Görüşme sonrası İsrail Enerji Bakanı Steinitz bir basın toplantısı düzenledi. Steinitz yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin sıradan Gazze halkının yaşam standartlarını yükseltme çalışmaları İsrail tarafından memnuniyetle karşılanıyor. İsrail'in güvenliğini sağlaması gerekiyor. Türkiye'nin Gazze'deki Filistin Halkının yaşam standardını yükseltmesini memnuniyetle karşılıyoruz. Burada olduğum için çok mutluyum. Türkiye ile İsrail ilişkilerinin normalleştirilmesinin en önemli destekçilerinden biriydim. Bugünkü toplantımızın önemli bir sonucu olacaktır. Bu toplantı her iki halkın çıkarına olacacaktır. Sürecin başlangıcı olacağını umuyorum. İsrail ve Türkiye ilişkileri için önemli bir an" dedi.

İsrail Enerji Bakanı Steinitz:

İsrail Enerji Bakanı Steinitz:

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.