İstanbul Sokakları 8.Bölüm Fragmanı İZLE 6 Haziran

İstanbul Sokakları 8.Bölüm Fragmanı İZLE , İstanbul Sokakları dizisinin yeni bölümü olan 8. Bölümünü cumartesi akşam show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

İstanbul Sokakları dizisinin yeni bölümü olan 8. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen İstanbul Sokakları, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan İstanbul Sokakları 8. Bölüm yeni fragman izle…

İstanbul Sokakları dizisinin yeni bölümü olan 8. Bölümünü cumartesi akşam show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

İstanbul Sokakları dizisinin yeni bölümü olan, 8. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. İstanbul Sokakları Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. İstanbul Sokakları dizisi yeni bölümleriyle pazartesi akşamı Show Tv’de...  

İSTANBUL SOKAKLARI 7.BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Her şeyin üstesinden gelip birlikte mutlu bir gelecek hayalleri kuran Fırat ve Nazlı için işler bir kez daha karışır ve Refik Nazlı'nın Fırat'ın yanında çalıştığını öğrenir. Kızını işten çıkartıp Fırat'tan uzaklaştırmaya çalışır.

Diğer taraftan Sibel Fırat'ın herkesten sakladığı bir sırrı öğrenir; Fırat 16 yaşındayken birini öldürmüştür. Bu sırrı Nazlı ve Fırat'ın arasını açmak için kullanır. Bu arada Mualla kızının bir sevgilisi olduğundan şüphelenir ve kim olduğunu öğrenmeye çalışır.

İSTANBUL SOKAKLARI 6.BÖLÜM  İZLE!

Cemil'in yaptıklarını kimseye söyleyemeyen Nazlı hayatına nasıl devam edeceğini bilemez halde Fırat'tan kaçmaktadır. Gerçeği ilk öğrenen Sibel sanki Nazlı'ya destek oluyormuş gibi yaparak Fırat ve Nazlı'nın arasının iyice açılmasını sağlar. 

Lakin hesaba katmadığı bir şey vardır; Cemil Fırat'a acı çektirmek için Nazlı'ya yaşattıklarının videosunu izletir. Fırat bunun üzerine Cemil'i ortadan kaldırmak için harekete geçer.

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar