İstanbullu Gelin 31. Bölüm Fragmanı İzle 29 Aralık

İstanbullu Gelin 31. Bölüm Fragmanı İzle 29 Aralık

İstanbullu Gelin dizisinin 31. Bölüm tanıtımını cuma akşamı star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 31. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen İstanbullu Gelin, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi 31. Bölüm yeni fragman izle…

İstanbullu Gelin fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde istanbullu gelin dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

İstanbullu Gelin dizisi konusu hayli dikkat çekici; annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın; aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik bir aşk hikayesidir.

İstanbullu Gelin Dizisi Oyuncuları açısından da çok zengin. Faruk-Özcan Deniz, Süreyya-Aslı Enver in aşkını konu alan dizi reyting rekorları kırıyor.

istanbullu-gelin-31-bolum-fragmani

Diğer oyuncular ise şöyle; Esma-İpek Bilgin, Fikret-Salih Bademci, İpek-Dilara Aksüyek, Adem-Fırat Tanış, Begüm-Özge Borak, Osman-Güven Murat Akpınar, Murat-Berkay Hardal, Kıymet-Nergis Çorakçı, Şahap-Hakan Altıner, Senem-Neslihan Yeldan, Nurgül-Pelinsu Pir, Reyhan Sezgin-Semra Dinçer, Akif-Fatih Koyunoğlu, Mustafa-Ahmet Sabri Özmener, Gülistan-Eren Balkan, Nazif-Muharrem Türkseven, Bade-Hira Koyuncuoğlu

İstanbullu Gelin 29. Bölüm Özeti

Süreyya ve Faruk Aşkında Yeni Kriz... Gördüğü fotoğraf sonrası çileden çıkan Süreyya’nın yaptığı şeyler Faruk’a cehennem azabı yaşatır.

Akif’in büyük bir cesaretle yaptığı hamle Senem’i şok eder. Ortaya çıkan bir mektup geçmişin hiç de sanıldığı gibi olmadığını ortaya çıkarır.

Adem’in tanıklık ettiği şeyler ona Boranlarla ilgili geniş hareket alanı kazandırır. Faruk ve Süreyya’nın Emir’le olan programları oldukça can sıkıcı bir şekilde sonlanır. Esma kendine ne kadar hâkim olmaya çalışsa da hayatının en önemli kararlarından birini verecektir.

İstanbullu Gelin 28. Bölüm Özeti

Kıskançlık Krizi Büyüyor. Esma, Burcu’yu konağa davet ediyor. Gördüklerini sindirmeye çalışan Süreyya ve Faruk birbirleri ile olan daha çetin bir mücadeleye girişirler.

Esma’nın hamlesi peş peşe büyük gerilimlerin yaşanmasına sebep olurken Faruk’u hiç beklenmedik bir noktaya getirir. İstemediği şeylerle yüzleşmek zorunda kalan Adem duruma sıra dışı bir tepki verir.

Gelen bir misafir konağı fazlasıyla hareketlendirir. Can’ın verdiği bir bilgi Süreyya’nın şok olmasına ve Faruk’la ilgili bazı şeyleri yeniden sorgulamasına sebep olacaktır.

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan, 31. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. İstanbullu Gelin Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümleriyle Cuma Akşamı Star Tv’de..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.