İstanbullu Gelin 35. Bölüm Fragmanı İzle

İstanbullu Gelin 35. Bölüm Fragmanı İzle

İstanbullu Gelin dizisinin 35. Bölüm fragmanını cuma akşamı star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 35. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen İstanbullu Gelin, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi 35. Bölüm yeni fragman izle…

İstanbullu Gelin fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde istanbullu gelin dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

istanbullu-gelin-35-bolum-fragmani

İstanbullu Gelin 33. Bölüm Özeti

Bir yangın, pek çok soru işareti!

Konaktaki bir tuhaflık Faruk’u harekete geçirir. Yaşanan son olayın yarattığı korku ve üzüntü beraberinde birçok soru getirir. Sorulan her soru Garip’i biraz daha köşeye sıkıştırır. Süreyya’nın söyledikleri Begüm’ün kafasını karıştırır.

Osman sürpriz bir kararla hayatına yeni bir yön verir. Benzer süreçler yaşayan Süreyya ve Senem farklı duygularla da olsa aynı haberi beklemeye koyulurlar. Faruk kafasındaki soru işaretlerinden kurtulamaz. İzlediği yol onu duyduğunda inanamayacağı bir gerçekle karşı karşıya bırakacaktır.

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan, 35. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. İstanbullu Gelin Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümleriyle Cuma Akşamı Star Tv’de..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.