İstanbullu Gelin 39. Bölüm Fragmanı İzle 2 Mart

İstanbullu Gelin 39. Bölüm Fragmanı İzle 2 Mart

İstanbullu Gelin 39. Bölüm Fragmanı yayınlandı, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 39. Bölümünde neler olacak? İstanbullu Gelin dizisinin 39. Bölüm fragmanını cuma akşamı star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 39. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen İstanbullu Gelin, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi 39. Bölüm yeni fragman izle…

İstanbullu Gelin fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde istanbullu gelin dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

İstanbullu Gelin dizisi konusu hayli dikkat çekici; annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın; aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik bir aşk hikayesidir.

İstanbullu Gelin Dizisi Oyuncuları açısından da çok zengin. Faruk-Özcan Deniz, Süreyya-Aslı Enver in aşkını konu alan dizi reyting rekorları kırıyor.

istanbullu-gelin-39-bolum-fragmani

Diğer oyuncular ise şöyle; Esma-İpek Bilgin, Fikret-Salih Bademci, İpek-Dilara Aksüyek, Adem-Fırat Tanış, Begüm-Özge Borak, Osman-Güven Murat Akpınar, Murat-Berkay Hardal, Kıymet-Nergis Çorakçı, Şahap-Hakan Altıner, Senem-Neslihan Yeldan, Nurgül-Pelinsu Pir, Reyhan Sezgin-Semra Dinçer, Akif-Fatih Koyunoğlu, Mustafa-Ahmet Sabri Özmener, Gülistan-Eren Balkan, Nazif-Muharrem Türkseven, Bade-Hira Koyuncuoğlu

İstanbullu Gelin 38. Bölümde Neler Olacak?

Süreyya’yı zor günler bekliyor!

Begüm’ün ölümünün ardından artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Emir’in yaşadığı acı Süreyya ile olan bağını da derinden etkiler. Süreyya zorlu bir dönemin başlangıcındadır. Can, Begüm’ün acısıyla mücadelede zorlanırken öfkeyle Faruk’a karşı harekete geçer.

İpek, beklediği alakayı Esma’dan göremeyince iyice hırçınlaşır. Esma, tüm yaşananlarla güçlü durmaya çalışırken, Siren ortamı boş bırakmamaktadır. Her şeyin geçeceğine dair aileyle konuşma yapan Esma’nın sözü ise acı bir çığlıkla kesilecektir.

İstanbullu Gelin 37. Bölüm Özeti; Yaşam savaşı veren Begüm ile Süreyya arasında buzlar eriyor! Osman'ın nişanında beklenmedik bir kriz patlak veriyor.

Süreyya ve Begüm arasındaki tartışma beklenmedik bir noktaya evrilir. Esma’nın bohça alışverişi Siren’i hayretler içinde bırakır. Akif ve Senem ilişkilerinin önündeki en acımasız engelle karşı karşıya gelirler. İpek kafasındaki tehlikeli planla Esra’nın karşısına çıkmaya hazırlanır.

Osman’ın nişanı sırasında yaşanan bir olay Esma’yı utançtan yerin dibine geçirir. Sabaha karşı gelen korkunç bir haber konakta yeni bir dönemin başlamasına sebep olacaktır.

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan, 39. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. İstanbullu Gelin Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümleriyle Cuma Akşamı Star Tv’de..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.