İstanbullu Gelin 43. Bölüm Fragmanı İzle 30 Mart

İstanbullu Gelin 43. Bölüm Fragmanı İzle 30 Mart

İstanbullu Gelin 43. Bölüm Fragmanı yayınlandı, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 43. Bölümünde neler olacak? İstanbullu Gelin dizisinin 43. Bölüm fragmanını cuma akşamı star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 43. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen İstanbullu Gelin, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi 43. Bölüm yeni fragman izle…

İstanbullu Gelin fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde istanbullu gelin dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

İstanbullu Gelin Genel Hikaye | Konusu

Annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın; aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik bir aşk hikayesidir.

İstanbullu Gelin Dizisi Oyuncuları açısından da çok zengin. Faruk-Özcan Deniz, Süreyya-Aslı Enver in aşkını konu alan dizi reyting rekorları kırıyor.

istanbullu-gelin-43-bolum-fragmani

İstanbullu Gelin 43. Bölüm İzle

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 43. Bölümünü cuma akşamı saat 20:00 de star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Akif ve Senem Nikaha Hazır
Adem, annesinin ondan yıllardır sakladığı sırrın buhranı içerisindedir. Bu gerçeği hazmetmesi kolay olmayacaktır. Garip geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılır, bu durum Esma ile Garip’in ilişkisini Süreyya ve Faruk’un sorgulamasına neden olacaktır.

Akif ve Senem nikaha hazırdır, Süreyya’nın hazırladığı bekarlığa vedada ise beklenmeyen olaylar yaşanacaktır. İpek ve Fikret arasındaki ilişki Erhan’ın gelişi ile başka bir krize dönüşür. Adem’in Reyhan ile yüzleşmesi kendisi ile ilgili bir çok şeyi sorgulamasına ve bir karar almasına neden olacaktır.

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan, 43. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. İstanbullu Gelin Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümleriyle Cuma Akşamı Star Tv’de..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.