İstanbullu Gelin 67. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Star Tv

İstanbullu Gelin 67. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Star Tv

İstanbullu Gelin 67. Bölüm Fragmanı yayınlandı, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 67. Bölümünde neler olacak? İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 67. Bölümünü cuma akşamı star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 67. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen İstanbullu Gelin, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi 67. Bölüm yeni fragman izle…

istanbullu-gelin-67-bolum-fragmani

İstanbullu Gelin 67. Bölüm İzle

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan 67. Bölümünü cuma akşamı saat 20:00 de star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Esma Sultan Hastalığı İle Yüzleşiyor.

Garip düğün için heyecanlanırken, Esma hastalığını öğrenmenin şokuyla sarsılır. Emir’in ortadan kaybolması Faruk’un büyük öfkesine neden olur.

Fikret, Adem için endişelenmekte, ona ulaşmaya çalışmaktadır. Dilara’dan aldığı bilgi ile Güneş’ten şüphelenen Senem’in içi içini yer, duruma el atar. Süreyya son günlerdeki gerilimli havanın dağılması için Faruk’a sürpriz yapmaya karar verir ancak onu da başka bir sürpriz beklemektedir.

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü olan, 67. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. İstanbullu Gelin Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümleriyle Cuma Akşamı Star Tv’de..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.