İşte Android Nougat Alacak HTC Modelleri!

İşte Android Nougat Alacak HTC Modelleri!

Android Nougat isminin resmen açıklanmasının ardından HTC'den güncellemeye ilişkin ilk açıklama geldi. Hangi HTC telefonları Android Nougat sürümüne yükseltilecek?

Google, Android N resmi adı için kullanıcıları daha fazla bekletmedi ve on ikinci büyük Android sürümünün ismini Nougat olarak açıkladı. Daha önceki gelişmeler Android N resmi adının Nutella olacağı yönündeydi. Ancak Google’ın bu noktada bizleri ters köşeye yaptığını söylemek yanlış olmayacaktır. 

Android Nougat resmi adının açıklanmasının ardından gözler sürümün dağıtım tarihine çevrildi. Android 7.0 sürüm numarasına sahip olacak Android Nougat gelen haberlere göre yaz döneminde dağıtıma sunulacak. Güncelleme daha önceki sürümlerde olduğu gibi ilk olarak Nexus, hemen akabinde ise Android One programı kapsamında yer alan cihazlarla buluşacak.

htc-android-nougat.jpg

Üreticiler tarafında ise güncellemeye ilişkin ilk açıklama HTC’den geldi. Tayvanlı şirket Twitter hesabı aracılığıyla Android Nougat sürümünün HTC 10, One A9 ve One M9 modelleri için yayınlanacağının müjdesini verdi. Android Nougat sürümünün dördüncü çeyrekte söz konusu modellerle buluşması bekleniyor.

One M8 içinse güncelleme desteğinin sona erdiğini söylenebilir. One M9 adı altında tanıtılan diğer tepe modeller ve orta segment bazı Desire modellerinin de Android Nougat sürümüne yükseltilmesi bekleniyor. 

yazarMustafa Kılıç

SDN-ShiftDelete.net

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.