İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla bilgilendirme standı kuruldu

İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla bilgilendirme standı kuruldu

Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Strateji Geliştirme Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen çalışma ile Cumhuriyet Meydanında bilgilendirme...

Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Strateji Geliştirme Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen çalışma ile Cumhuriyet Meydanında bilgilendirme standı kuruldu.

Bilecik Belediyesi tarafından 25 Eylül ve 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla birçok etkinlik düzenleniyor. Etkinlikler kapsamında Cumhuriyet Meydanında kurulan bilgilendirme standında; Bilecik Belediyesi Çocuk Akademisinde faaliyet gösteren gönüllü itfaiyeciler tarafından vatandaşlar ve çocuklara hafta ile itfaiyecilik çalışmaları hakkında bilgilendirme broşürleri, dergiler ve oyuncaklar dağıtıldı.

Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürü Cengiz Toklucu, İtfaiye Müdürlüğü olarak, haftanın anlam ve önemini ortaya koyan birçok etkinlik yaptıklarını belirterek; "Her yıl 25 Eylül ve 1 Ekim tarihleri arasında İtfaiye Haftasını belirli etkinlik ve programlarla gerçekleştiriyoruz. Şu anda bizler de Cumhuriyet Meydanına açmış olduğumuz standımızda çocuklarımız ve ailelerini ağırlıyoruz. Onlara itfaiye haftası ve çalışmalarımız hakkında bilgiler veriyoruz. Ayrıca acil durumda 110 numaralı hattı aramaları gerektiği bilgisini veriyoruz. Haftanın anlam ve önemini belirten broşürler dağıtıyoruz. Yarın ise etkinliklerimiz kapsamında Pelitözü ilkokulunda bir tatbikatımız olacak. Bunun dışında Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde bulunan araçlarımızla bir konvoy yaparak, İtfaiyecilik Haftasını kutlamış olacağız" dedi.

Strateji Geliştirme Müdürü ve Bilecik Belediyesi Çocuk Akademisi Koordinatörü Hülya Eçen Çalışkan ise; İtfaiyecilik Haftasını çeşitli etkinliklerle kutlamaya başladıklarını belirterek; "Bilecik Belediyesi olarak İtfaiyecilik Haftasını çeşitli güzel etkinliklerle kutluyoruz. Geçtiğimiz yıllarda da stantlarımızı açtık ve vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaştık. Bugün burada Bilecik Belediyesi Çocuk Akademisinin Gönüllü İtfaiyecileri olan öğrencilerimiz ile de birlikteyiz. Yarın burada olacağız. Toplamda 25 İtfaiyeci öğrencimiz var. Ayrıca gönüllü zabıta ve ekolog öğrencilerimiz de var. Hafta dolayısıyla buradayız ve çocuklar ile vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Gönüllü öğrenci itfaiyecilerimiz, burada yaşıtları olan çocuklara 110'u ve yangında neler yapılması konularındaki bilgileri kendi yaşıtları ile paylaşıyor ve doğru iletişimin bir örneğini sergilemiş oluyorlar. Ben bu anlamda İtfaiye Haftamızın kutlu olmasını diliyor, bizlere bu imkanları sağlayan Belediye Başkanımız Selim Yağcı ve katkısı olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla bilgilendirme standı kuruldu

İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla bilgilendirme standı kuruldu

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.