İzmir’de Özel Sektör Öğretmenlerine İndirimli Ulaşım İmkanı Yolda

İzmir’de Özel Sektör Öğretmenlerine İndirimli Ulaşım İmkanı Yolda

İzmir’de Özel Sektör Öğretmenlerine İndirimli Ulaşım İmkanı Yolda. İzmir’de yaşayan özel sektör öğretmenleri için indirimli ulaşım hakkının sağlanması için önemli bir adım atıldı. Sendikaların yürüttüğü çalışmaların...

Uzman Öğretmenlik/Başöğretmenlik Unvanları İçin Yazılı Sınav İle Yazılı Sınavdan Muafiyet Başvuru Değerlendirme Sonuçlarına İlişkin Duyuru, MEB sitesinden açıklandı. 

İzmir’de Özel Sektör Öğretmenlerine İndirimli Ulaşım İmkanı Yolda. İzmir’de yaşayan özel sektör öğretmenleri için indirimli ulaşım hakkının sağlanması için önemli bir adım atıldı. Sendikaların yürüttüğü çalışmaların ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi, öğretmenlerin talebini değerlendirerek indirimli ulaşım hakkını gündemine aldı.

Sendikaların girişimleri sonucunda İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Murat Aydın tarafından sunulan önerge, Meclis tarafından oybirliğiyle kabul edildi. Kabul edilen önerge, Plan, Bütçe, Hukuk ve Ulaşım Komisyonuna havale edilerek detaylı bir şekilde görüşülmeye başlanacak. Meclis toplantısının Mart ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Öğretmenlerin Toplu Sözleşme 2024-2025 Yılı Talepleriİzmir’de Özel Sektör Öğretmenlerine İndirimli Ulaşım İmkanı Yolda

Sendika temsilcileri, özel sektör öğretmenlerinin indirimli ulaşım hakkının sağlanması için yoğun çaba sarf etti. Basın açıklamaları, görüşmeler ve örnek uygulamaların sunumuyla desteklenen bu çabaların sonucunda elde edilen gelişme, İzmir’de çalışan özel sektör öğretmenlerini heyecanlandırdı. Öğretmenlerin beklentilerini karşılamaya yönelik bu adımın, İzmir’deki özel sektör öğretmenleri için önemli bir kazanım olması bekleniyor. Sürecin takipçisi olacaklarını ifade eden sendika yetkilileri, #SendikanaKatılDeğişsin etiketiyle destek çağrısında bulunuyor. (BSHA-Bilim Ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.