İzmir’e Şehit Ateşi Düştü

İzmir’e Şehit Ateşi Düştü

İstanbul'daki hain terör saldırısında şehit düşen polis memuru Hüseyin Dalgılıç'ın İzmir'deki baba ocağına ateş düştü.

İstanbul'daki hain terör saldırısında şehit düşen polis memuru Hüseyin Dalgılıç'ın İzmir'deki baba ocağına ateş düştü. Şehit Dalgılıç'ın ocak ayında ikinci kez baba olmaya hazırlandığı öğrenildi.

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen hain terör saldırısında İzmirli 33 yaşındaki polis memuru Hüseyin Dalgılıç şehit düştü. 6 yıllık polis olduğu öğrenilen şehidin İzmir Bornova'da yaşayan ailesi acı haberle yıkıldı. Baba ocağının bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Nevcihan ve Şaban çiftinin üç çocuğundan en büyüğü olan şehit Dalgılıç'ın 4 yıldır evli olduğu meslektaşı Çiğdem Dalgılıç ile 1,5 yaşında Karaca isminde bir kızı olduğu ve Dalgılıç çiftinin ocak ayında bir bebek daha beklediği öğrenildi.

Şehidin kardeşi Atilla Dalgılıç, "Vatan sağ olsun. Vatan için daha akacak kan var. Onu da biz vereceğiz. Gerekirse benim çocuklarım, askere gidecek olan kardeşlerim, nice askerler vatan için her şeyi yapacak. Kendimize güldürmeyeceğiz. Ağabeyimle en son 3-4 gün önce görüşmüştük. İstanbul Beşiktaş'ta trafikte görev yapıyordu. Eşi ile daha görüşemedik. Belki haberi bile yoktur. Allah bize yardım etsin. Bunun acısını ifade edemiyorum" dedi.

İzmir’e Şehit Ateşi Düştü

İzmir’e Şehit Ateşi Düştü

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.