Jessica May Drociunas Kimdir?

Jessica May Drociunas Kimdir?

Jessica May Drociunas ilk defa bir dizi de seyirci karşısına çıktı. Seyirciden tam puan alan Jessica May Başrolde Tolga Mendi dizideki adıyla Hazar ile beraber rol alıyorlar.

Başrollerinde Tolga Mendi ve Jessica May in oynadığı Yeni Gelin Dizisi Oyuncuları oldukça güçlü. Jessica May dizide Bella olarak karşımıza çıkıyor.  Tolga Mendi İse Hazar olarak karşımızda. Kendisi “Hikayemizin Romeo’su, Çukurova’nın modern ağası...”

Yeni Gelin fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Yeni Gelin dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Show Tv dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan yeni gelin dizisi cumartesi akşamları saat 20:00 de.

Yeni Gelin Dizisi Konusu açısından da istanbul dizilerinden ayrılıyor. Dizi Adana' da geçiyor. Biri Madrid'lerde Milano'larda büyümüş İspanyol güzeli Bella, diğeri Çukurova'nın kavuran güneşiyle büyümüş, aşiret içinde yoğrulmuş Hazar Ağa.

İki ayrı dünyanın, iki ayrı galaksinin insanı olsalar da aşklarına engel olamayıp evlenirler ve Çukurova'nın, Bozok Aşireti’nin yolunu tutarlar. Artık Bella, Bozok Aşireti’nin yeni gelinidir. Fakat bu durum, başta kayınvalide Asiye olmak üzere tüm konak halkını rahatsız eder ve o an hepsi ant içerler.

Bu yeni gelin, bu konakta barınamayacak, geldiği gibi gidecektir. Bunun için kimse elinden geleni ardına koymayacaktır. Fakat Bella, telli duvaklı gelin olmuş, girdiği tüm sınavlardan başarıyla geçmiştir. Ancak Bella'nın gelişiyle hayalleri alt üst olan yalnızca Bozok Aşireti değildir.

Bella'nın gelişi, başka bir düşman cephesi daha açmıştır. Ve bu cephenin kazanmak için yapmayacağı şey yoktur. Düşman Duran aşireti, öyle bir şey yapar ki, bundan sonra kimse hayatına eskisi gibi devam edemeyecektir.

Bella daha ilk günden Bozok Aşireti’ne bela getirmiş, aşk herşeyin üstesinden gelir diyerek düştüğü yolların nelere sebep olacağını o bile hesap edememiştir. Artık ok yaydan çoktan çıkmıştır. Gerçekten aşk her şeyin üstesinden gelecek mi, Hazar ve Bella ilk sınavlarını verebilecek midir?

Yeni Gelin Oyuncuları arasında Jessica May dizideki adıyla Bella' yıkısaca tanıyalım.

Yeni Gelin/Bella Öztürk/Jessica May

“Yeni gelin, sevdalı gelin, saf, masum, biçare gelin...”
Türkiye Büyük Elçisi bir babayla, yüksek sosyete bir annenin İspanya’da dünyaya gelmiş biricik kızıdır. Bilgili ve görgülü olmasının yanı sıra aşırı sevecen, cana yakın ama bir o kadar da sakardır. Hayatının aşkının terkesine atlayıp Çukurova’ya kadar gözü kapalı gelmiştir. Konaktaki şer ittifakı gözünü açacak diye beklenirken onun gözleri, aşktan daha bir kör olmuştur. Ona göre herkes özünde iyi insandır. Şer ittifakının başı Möhteber bile... Onun iyiliği, herkesi iyi etmeye yetecek midir?

Yeni Gelin Dizisi Oyuncuları arasında Tolga Mendi  dizideki adıyla Hazar'ı kısaca tanıyalım.

Yeni Gelin/Hazar Bozok/Tolga Mendi

“Hikayemizin Romeo’su, Çukurova’nın modern ağası...”

Bella’nın prensi, Bozok Aşireti’nin varislerinden biridir. Doğduğu toprakların gözü pekliğini, yüreği karalığını almış; dayatmalarına ise her daim karşı çıkmıştır. Öyle ki, bir anda vurulduğu yarı İspanyol Bella’yı takıp koluna konağa gelin diye getirmiştir. Hazar, ölümüne aşık; ailesi ölümüne inatçı. Ama Hazar daha inatçı. Çünkü ona göre aşk, her savaşı mutlak zafere taşıyacaktır.

Tolga Mendi Kimdir, Kaç Yaşında?

23 Mart 1993 yılında doğan Tolga Mendi, 1.86 boyunda, 80 kilo ve Koç burcudur. İlgi alanları; fitness, sinema ve tiyatrodur.

İsmail Safa Özler Almanca Anadolu Lisesi'nden mezun olan başarılı oyuncu daha sonra Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nde okumaya başlamıştır.

2 dönem oyunculuk eğitimi alan Tolga Mendi, Show TV'de Acı Aşk dizisinde yer almıştır. Tolga Mendi, Yeni Gelin'de Hazar karakteriyle izleyicilerinin karşısına çıkacak.

Jessica May Kimdir, Kaç Yaşında?

Jessica May, 5 Aralık 1993 yılında Paranacity'de doğdu. Kitap okumak ve ata binmeyi seven Jessica, 1.75 boyunda, yeşil gözlü ve yay burcudur.

Biyolojik Bilimler Bölümü'nü kazanan Jessica May, kariyerine model olarak devam etmek için eğitim hayatına ara verdi

Köpekleri çok seven Jessica May, özellikle sokak köpeklerine elinden geldiğince bakmaya çalışıyor. En büyük hayallerinden biri sokakta bulduğu köpeklerden bir hayvan çiftliği kurmak.

15 yaşına kadar çiftlikte büyüyen Jessica'nın öğretmen olan annesi ve çiftçi olan babası Brezilyalıdır. Ayrıca veterinerlik okuyan bir erkek kardeşi vardır.

Türkiye'yi gezmekten ve farklı kültürleri tanımaktan keyif alan Jessica'nın farklı şehirleri görmek, sıcak ilişkiler kurmak yapmak istediği planları arasında.

Jessica May, Show TV'nin yeni dizisi Yeni Gelin'de, Türkmen Aşireti'ne gelin giden genç bir kızı oynayacak.

Jessica May Kimdir | Yeni Gelin | Bella Öztürk

jessica-may-kimdir.jpg

Jessica May Drociunas (d. 5 Aralık 1993 Paranacity, Brezilya), Brezilyalı model, dizi ve reklam filmi oyuncusu. İlk oyunculuk kariyerine Show TV-de yayınlanan Yeni Gelin dizisinde Bella karakterini canlandırarak başladı.

5 Aralık 1993 tarihinde Brezilya'nın Paranacity şehrinde, öğretmen bir anne ve çiftçi bir babanın kızı olarak dünyaya gelen ve Brezilya'da modellik yapan Drociunas, Türkiye'de, oynadığı dizi ve reklam filmleriyle tanınmıştır. Dizi sektörüne Türkiye'de Yeni Gelin ile başlamıştır.

Jessica May Drociunas Hangi dizi ve filmlerde rol almıştır?

2017    Yeni Gelin    Bella    Başrol oyuncusu

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.