Jet Sosyete 16. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Star Tv

Jet Sosyete 16. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Star Tv

Jet Sosyete 16. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Jet Sosyete dizisinin yeni bölümü olan 16.Bölümünde neler olacak? Jet Sosyete dizisinin yeni bölümü olan 16. bölümünü pazar akşamı saat 20:00 de star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Jet Sosyete dizisinin yeni bölümü olan 16. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Jet Sosyete , yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Jet Sosyete dizisi 16. Bölüm yeni fragman izle…

jet-sosyete-16-bolum-fragmani

Jet Sosyete 16. Bölüm İzle

Jet Sosyete dizisinin yeni bölümü olan 16. bölümünü pazar akşamı saat 20:00 de star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Gelinler Yarışıyor!

Tony yeni bir yarışma programından sunuculuk teklifi alıyor. Çevresindeki gelin ve kaynana adaylarından yarışmacıları seçen Tony zor bir görev ile karşı karşıya kalıyor. Yarışmanın ödülü altınları duyan Safiye, Alara ile yarışmacı adayı.

Talip ve Yıldız’ın evliliklerine her türlü taş koyan Şennur, bu sefer Yıldız’ın ev işlerindeki becerisini sınamak üzere yarışmaya katılıyor. Yarışmanın en sürpriz ikilisi ise Gizem ve Zahide Hanım! Modadan yemek yapmaya değişik etaplarıyla “Gelinimi Yerim” yarışması büyük bir kapışmaya sahne olacak.

Gündüz sitede atıl duran halı sahasında maç düzenlemeye karar veriyor. Yaşar, Cengiz Bey ve Talip’e karşılık Gündüz, Melike ve Ozan karşı karşıya gelecek. Denklemin en zayıf halkası Ozan’ın tecrübesizliği Melike ile yakınlaşmalarını sağlıyor.

FRAGMAN HENÜZ YAYINLANMADI...

Jet Sosyete dizisinin yeni bölümü olan, 16. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Jet Sosyete Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Jet Sosyete dizisi yeni bölümleriyle pazar Akşamı Star Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum