Jet Sosyete 3. Bölüm Fragmanı İzle 4 Mart

Jet Sosyete 3. Bölüm Fragmanı İzle 4 Mart

Jet Sosyete 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Jet Sosyete dizisinin yeni bölümü olan 3.Bölümünde neler olacak? Jet Sosyete dizisinin yeni bölümü olan 3. bölümünü pazar akşamı saat 20:00 de star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Jet Sosyete dizisinin yeni bölümü olan 3.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Jet Sosyete , yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Jet Sosyete dizisi 3.Bölüm yeni fragman izle…

Jet Sosyete fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Jet Sosyete dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Jet Sosyete Oyuncuları arasında Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Emre Taştekin ve Ecem Uzun’un oyuncu kadrosunda yer aldığı Jet Sosyete, orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesini konu alıyor. 

Jet Sosyete Konusu olarak Jet Sosyete, orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesini konu alıyor. Gülse Birsel’in kaleminden yepyeni bir komedi dizisi…
Gülse Birsel'in 3 yıl aradan sonra ekrana dönüş yapacağı, merakla beklenen dizi 'Jet Sosyete' Star’da izleyicileri ile buluşacak.

Ekranlarda özlenen komedi ‘Jet Sosyete’ ile geri geliyor
BKM yapımcılığında; yönetmen Hakan Algül tarafından hayata geçirilecek “Jet Sosyete” yıldız oyuncu kadrosu ile ekranlarda komedi fırtınası estirecek.

jet-sosyete-3-bolum-fragmani

Jet Sosyete 2. Bölümde Neler Olacak?

Yaşar Usta ofisteki kumpaslarla baş edebilecek mi?

Yaşar’ın Özpamuk Tekstil’e genel müdür olmasıyla ofis içinde entrikalar başlar. Tony ile Pelin'in kurduğu kumpaslara karşı Yaşar hem ofisteki pozisyonu korumak hem de Cengiz Beyler ile komşuluk hayatına devam etmek için elinden geleni yapmaya hazırdır.

Safiye ise Gizem'in kendisini cemiyet hayatına tanıştıracağı lansmana gidebilmek için binbir yolu deneyecek, ne olursa olsun o lansmana gidecektir. Cengiz ve Zahide, İlayda’nın Ozan ile barışmasına aracı olmaya çalışsalar da Ozan’ın yan komşu baldız Melike’ye olan ilgisi gün geçtikçe artmaktadır. Yıldız ile Ozan'ın birlikte bar çıkışında çekilmiş fotoğraflarını gazetede gören Talip ise Yaşar'ı uyarıp uyarmamak konusunda kararsız kalır.

Jet Soyete 1. Bölüm Özeti;

Jet Sosyete dizisinin yeni bölümü olan, 3. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Jet Sosyete Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Jet Sosyete dizisi yeni bölümleriyle pazar Akşamı Star Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.