Kadın 11. Bölüm Fragmanı İzle 9 Ocak

Kadın 11. Bölüm Fragmanı İzle 9 Ocak

Kadın dizisinin yeni bölümü olan 11. Bölümünü salı akşamları fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kadın dizisinin yeni bölümü olan 11. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kadın , yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Fox Tv'de yayınlanan Kadın dizisi 11. Bölüm yeni fragman izle…

Kadın dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Kadın Dışı dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Kadın 9. Bölüm Özeti

Nisan ve Doruk’a belli etmemeye çalışan Bahar, içinde bulunduğu durumdan ötürü oldukça huzursuz olur. Arif’in Bahar ile ilişkisi olduğunu düşünen Şirin ise Arif’in peşine düşer ve bir şekilde Arif ile tanışır.

Test sonuçlarından şüphelenen Jale’nin tekrar hastaneye çağırması üzerine hastaneye giden Bahar’ı bir sürpriz daha beklemektedir. Bahar, Sarp’ın telefonunda gördüklerinden sonra bir daha eskisi gibi olabilecek midir?

Kadın yeni bölümüyle Salı 20.00'de FOX'ta!

Kadın 8. Bölüm Özeti

Sarp’ın telefonunun Bahar’a gelmesini önlemek isteyen Hatice, Doruk’un kaybolması üzerine Bahar ile beraber Doruk’u aramaya gider.

Hatice’den önce Bahar’a ulaşan telefonun nereden geldiğini anlayamayan Bahar,  Sarp’ın öldüğü gün çekilen bir fotoğrafın peşine düşer.

Bahar’ın test sonuçlarından sonra huzursuz olan Jale ise ne yapacağını bilemez ve emin olmak için Bahar’a ulaşmaya çalışır. Bahar, Sarp’ın telefonunda gördüğü ikinci ayrıntı ile de hayatının şokunu yaşayacaktır.

Kadın yeni bölümüyle Salı 20.00'de FOX'ta!

kadin-11-bolum-fragmani

Kadın dizisinin yeni bölümü olan, 11. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Kadın Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kadın dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de Fox Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.