Kadın 14. Bölüm Fragmanı İzle

Kadın 14. Bölüm Fragmanı İzle

Kadın dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünü salı akşamları fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kadın dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kadın , yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Fox Tv'de yayınlanan Kadın dizisi 14. Bölüm yeni fragman izle…

Kadın dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Kadın Dışı dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Kadın 12. Bölüm Özeti

Enver’in ısrarları üzerine Bahar ve çocukların evde kalmasına izin veren Hatice evde huzursuz olmaya başlamıştır. Bahar’ı çok iyi tanıdığını düşündüğü için Bahar’ın her şeye rağmen onlarla beraber kalmak istemesine anlam veremez. Şirin, Enver’e kendini affettirme düşüncesiyle Bahar’a oldukça iyi davranmaktadır.

Bahar, Yeliz’in ısrarları üzerine telefonda gördüğü mesajların tarihlerine bakar ve bir gerçekle yüzleşir. Mesajlar Sarp’ın ölüm tarihinden sonra atılmıştır. Yeliz ise Bahar’a yardım etme düşüncesiyle numaranın kime ait olduğunu öğrenmek ister. Tüm olanlardan sonra iyice köşeye sıkışan Şirin, gerçeklerin ortaya çıkmasını önleyebilecek midir?

kadin-14-bolum-fragmani

Kadın dizisinin yeni bölümü olan, 14. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Kadın Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kadın dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de Fox Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.