Kadın 22. Bölüm Fragmanı İzle 27 Mart

Kadın 22. Bölüm Fragmanı İzle 27 Mart

Kadın dizisinin yeni bölümü olan 22. Bölümünü salı akşamları fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kadın dizisinin yeni bölümü olan 21. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kadın , yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Fox Tv'de yayınlanan Kadın dizisi 21. Bölüm yeni fragman izle…

Kadın Genel Hikaye | Konusu

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk(4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde kalbinin de onunla birlikte gülümseyeceğine inanır.
Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizi “Kadın”, Salı 20.00'de FOX’ta!

kadin-22-bolum-fragmani

Kadın 22. Bölüm İzle

Kadın dizisinin yeni bölümü olan 22. Bölümünü salı akşamları fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pırıl, Suat’ın evinde Jülide’yi gördükten sonra ne yapacağını bilemez. Hatice ise Şirin’i Bahar’a ilik vermek için ikna etmeye çalışmaktadır.

Enver’in eve dönmemesini hazmedemeyen Şirin, ilik verme olayını kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapar. Ceyda, oğlu ile ilgili yaşadığı hayal kırıklığından sonra kolay kolay toparlanamaz. Bahar’ın bu süreçte hastalığı yüzünden ağrıları iyice artmaya başlar. Belli etmek istemese de bu ağrılar onu çok zorlamaya başlamıştır. Musa’nın Jale ile yaşadığı ayrılık sürecinde ise bir planı vardır.

 Kadın yeni bölümüyle Salı 20.00'de FOX'ta!

Kadın dizisinin yeni bölümü olan, 22. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Kadın Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kadın dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de Fox Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.