Kadın Millilerden Eylül Ayında Yedide Yedi

Kadın Millilerden Eylül Ayında Yedide Yedi

Kadın Milli Takımlarımız, Eylül ayında büyük bir başarı grafiği sergiledi. UEFA Uluslar C Ligi 2.Grup’ta mücadele eden Kadın Milli Takımı, ilk maçlarında Gürcistan’ı deplasmanda 3-0 mağlup ederek harika bir başlangıç yaptı....

Kadın Milli Takımlarımız, Eylül ayında büyük bir başarı grafiği sergiledi. UEFA Uluslar C Ligi 2.Grup’ta mücadele eden Kadın Milli Takımı, ilk maçlarında Gürcistan’ı deplasmanda 3-0 mağlup ederek harika bir başlangıç yaptı. Ardından Elazığ’da oynanan maçta Litvanya’yı 2-0 mağlup ederek altı puan topladı ve grubun zirvesine oturdu.

U19 Kadın Milli Takımı da Erzurum’da Estonya ile iki özel maçta mücadele etti. İlk karşılaşmada rakiplerine 3-2 üstünlük sağlayan Ay Yıldızlılar, ikinci mücadeleyi de 4-3 kazanarak mükemmel bir performans sergiledi. UEFA Gelişim Turnuvası’nda Kuzey Makedonya’da düzenlenen etkinlikte ise U15 Kız Milli Takımı şampiyonluğa ulaştı. Turnuvaya ev sahibi ülke karşısında 5-0’lık bir galibiyetle başlayan Milliler, ikinci maçlarında Estonya’yı 2-1 yendi. Kapanış müsabakasını ise Romanya karşısında 1-0’lık skorla kazanarak toplamda 9 puan elde etti ve turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Bu sonuçlarla birlikte, Milliler Eylül ayında oynadığı 7 karşılaşmayı da galibiyetle tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.