Kafeden televizyon çalan hırsız güvenlik kamerasına takıldı

Kafeden televizyon çalan hırsız güvenlik kamerasına takıldı

Antalya Manavgat'ta bir kafeden televizyon çalan hırsız güvenlik kameralarına takıldı.

Antalya Manavgat'ta bir kafeden televizyon çalan hırsız güvenlik kameralarına takıldı. Kimliği tespit edilen hırsız polisler tarafından 12 saat içinde yakalandı.

Manavgat'ta geçtiğimiz gece Çağlayan Mahallesi Irmak kenarındaki Kaya Kafe'ye giren hırsız, bir televizyonu çalarak kayıplara karıştı. Sabah televizyonun olmadığını ve çevresindeki demir parçaların kırılarak yere saçıldığını fark eden personel, durumu polise haber verdi. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, zanlıyı 24 saat geçmeden gözaltına aldı.

Aynı kafede ikinci televizyon hırsızlığı

Emniyete götürülen Necip D.'nin 2008 yılında uyuşturucudan dolayı sınır dışı edildiği belirlendi. Zanlının geçtiğimiz yıl da aynı kafeden bir adet televizyon çaldığı tespit edilirken, çaldığı televizyonlar işletmeye teslim edildi. Üstünden de 3 adet uyuşturucu hap çıkan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Hırsızlık anı güvenlik kamerasında

Necip D.'nin hırsızlık anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Gece 03.40 sıralarında kafenin arka tarafından duvardan atlayarak iş yerine giren ve televizyonun olduğu bölüme geçen şahsın, yolda geçen otomobillerin sesinden dolayı tedirgin olduğu ve bir süre yerde oturduğu görülüyor. Görüntülerde, televizyonu yerinden indirmeden önce güvenlik kamerasının yönünü çeviren hırsız, daha sonra arkadan geldiği bahçeden televizyonu alıp gidiyor.

İş yerinde çalışan Arif Çetin, gece hırsızın içeri girip televizyonu yerinden söküp çaldığını belirterek, "Sabah gelen ilk arkadaşımız durumu fark etti. Polise haber verdik. Onlar da kayıtları inceleyip hemen zanlıyı yakaladılar. İş yerimizde geçen yıl da hırsızlık olup, televizyon çalınmıştı. Muhtemelen yine aynı kişi televizyonu çalmış. Polisler çalınan televizyonlarımızı getirip teslim ettiler. Emniyet Müdürlüğü ekiplerimize bu kadar kısa sürede zanlıyı yakaladıkları için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kafeden televizyon çalan hırsız güvenlik kamerasına takıldı

Kafeden televizyon çalan hırsız güvenlik kamerasına takıldı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.