Kalbimdeki Deniz 52. Bölüm Fragmanı İzle

Kalbimdeki Deniz 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı, Kalbimdeki Deniz 52. Bölümünü cumartesi akşam saat 20:00 de fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi akşamları Fox tv ekranlarında yayınlanan kalbimdeki deniz dizisinin 52. bölüm fragmanı yayınlandı. Kalbimdeki Deniz senaryosu ve oyuncularıyla seyircinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Kalbimdeki Deniz dizisi 52. bölümünü tek parça ve hd olarak fox tv ekranlarından ve internet sitesinden izleyebilirsiniz.

Deniz’in Alihan’ın evine gidişiyle kahrolan Mirat’ın gözü hiçbir şeyi görmez. Yosef, anne ve babasının ilk kez baş başa kalacak olmasıyla umutlanırken, Raşel ise Mirat’la Deniz’in arasına hiçbir şeyin giremeyeceğini anlar.

Zaferinin tadını çıkaran Alihan, Ozan’ın durumunu kullandığı gibi, karşılığında velayet davasını geri çekeceğini söyleyerek Deniz’e bir takım şartlar dayar.

Deniz ve Mirat gizli bir kısa bir görüşme yaparak birbirlerine bağlılık sözleri verirler. Hafıza problemi yaşayan Fikriye, birbirine aşık evli çift olarak bildiği Deniz ve Mirat’ı ayırdığına inandığı Raşel ve Alihan’ın üzerine yürür.

Nejat ve Hülya boşanırken; Şebnem, Deniz’in Alihan’ın evine geçmesinde kendini sorumlu hisseder. Mustafa’nın ısrarıyla okul gezisiyle gittikleri otelde, Figen Yosef’e açılıp reddedilirken, Yosef de Ece’ye duygularını itiraf eder.

Aynı gece sürpriz bir şekilde karşılaşan Deniz ve Mirat ise büyük bir sarsılış yaşarlar. 

Kalbimdeki Deniz yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de FOX'ta!

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar