Kalbimdeki Deniz 55. Bölüm Fragmanı İzle

Kalbimdeki Deniz 55. Bölüm Fragmanı Yayınlandı, Kalbimdeki Deniz 55. Bölümünü cumartesi akşam saat 20:00 de fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kalbimdeki Deniz Dizisinin 55. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Cumartesi akşamı reytinglerinde üst sıralarda yer alan Fox Tv nin favori dizilerinden olan Kalbimdeki Deniz dizisinde seyircileri bu hafta neler bekliyor?

Kalbimdeki Deniz Dizisinin Genel Hikayesi Nedir?

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz ile ona gerçek aşkı tattıracak ve hayat arkadaşı olacak Mirat’ın yolları büyük bir sürprizle kesişir.
“Bazen hayat seni en değerli incisini sunmak için okyanusun en dibine çeker.”

Kalbimdeki Deniz Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Deniz Öztuna (Özge Özberk), Mirat Yavuz (Kutsi ), Fikriye Yılmaz (Yeşim Ceren Bozoğlu), Alihan Öztuna (Hakan Eratik), Diyar Sarıkaya (Sebahat Kumaş), Figen Yılmaz (Nazlı Pınar Kaya), Cemile Şahin (Güzin Usta), Nejat Aksal (Hakan Vanlı), Mustafa Tarhan (Batuhan Ekşi), Hülya Aksal (Devin Özgür Çınar), Ozan Öztuna (Çağlayan Doruk Ozanoglu), Ece Öztuna (Hazal Adıyaman),Şebnem Başaran (Zeynep Aydemir)

Kalbimdeki Deniz Dizisi Hangi Gün, Saat Kaçta, Hangi Kanal Da?

Kalbimdeki Deniz dizisi cumartesi akşamı saat 20:00 de Fox Tv ekranlarında olacak. Ancak saat 20:00 de dizinin özeti başlamaktadır. Genel de saat 21:00 de yeni bölüm yayınlanmaktadır.

Kalbimdeki Deniz Dizisinin 55.Bölümünü HD ve Tek Part Olarak İzle

Kalbimdeki Deniz dizisini tek part ve HD olarak cumartesi akşamları saat 20:00 de Fox Tv ekranlarından veya https://www.fox.com.tr/canli-yayin adresinden veya Fox Tv nin resmi youtube kanalından izleyebilirsiniz. Dizi bittikten sonra yine fox tv nin resmi sitesinden Kalbimdeki Deniz dizisinin bölümlerini izleyebilirsiniz.

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar