Kalbimdeki Deniz 59. Bölüm Fragmanı İzle 5 Mart

Kalbimdeki Deniz 59. Bölüm Fragmanı İzle 5 Mart

Kalbimdeki Deniz 59. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kalbimdeki Deniz dizisinin yeni bölümü olan 59.Bölümünde neler olacak? Kalbimdeki Deniz dizisinin yeni bölümü olan 59. Bölümünü pazartesi akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kalbimdeki Deniz dizisinin yeni bölümü olan 59.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kalbimdeki Deniz  , yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Kalbimdeki Deniz  dizisi 59.Bölüm yeni fragman izle…

Kalbimdeki Deniz dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Kalbimdeki Deniz dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Başrolde Kutsi ve Özge Özberk gibi oyuncuların rol aldığı Kalbimdeki Deniz dizisi cumartesi akşamının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kutsi, Mirat Yavuz olarak Özge Özberk ise Deniz olarak dizide rol alıyorlar.

Fox Tv dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan Kalbimdeki Deniz dizisi cumartesi akşamları saat 20:00 de.

Kalbimdeki Deniz Konusu ise şöyle; Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur.

İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz ile ona gerçek aşkı tattıracak ve hayat arkadaşı olacak Mirat’ın yolları büyük bir sürprizle kesişir.

“Bazen hayat seni en değerli incisini sunmak için okyanusun en dibine çeker.”

Kutsi-Mirat Yavuz; Çerkes asıllı dedeleri gibi mükemmel bir at eğiticisi. Son derece güvenilir ve dürüst, duyarlı, yaşayan her canlıya saygılı. “Bana ne dediğim gün ben olmam” diyecek kadar duyarlı ve yardımsever. Büyük bir sürprizle yollarının kesiştiği iki çocuklu Deniz’le, gerçek anlamda aşkın ne olduğunu anlayacak, hayatında ilk kez kök salmaya karar verecek.

Özge Özberk-Deniz Öztuna; Zarif, duygulu, dürüst, çocuklarına ve yuvasına düşkün bir kadın. Naif, iyi ve saf yüreği nedeniyle, kimseden kötülük geleceğini düşünmüyor. Mutlu evliliğinin sonsuza dek süreceğine inanmakta. Ta ki kocası Alihan ortadan kaybolup, iş başa düşünceye kadar… Kendindeki mücadele gücünün o ana kadar farkında değil. Yaşadığı bu dramı, tüm zorluklara karşın, kendisi ve çocukları için hayra, yenilgiyi zafere dönüştürecek bir azme ve yüreğe sahip. 

Kalbimdeki deniz oyuncuları arasında Fikriye Yılmaz (Yeşim Ceren Bozoğlu), Alihan Öztuna (Hakan Eratik), Diyar Sarıkaya (Sebahat Kumaş), Figen Yılmaz (Nazlı Pınar Kaya), Cemile Şahin (Güzin Usta), Nejat Aksal (Hakan Vanlı), Mustafa Tarhan (Batuhan Ekşi), Hülya Aksal (Devin Özgür Çınar), Ozan Öztuna (Çağlayan Doruk Ozanoglu), Ece Öztuna (Hazal Adıyaman),Şebnem Başaran (Zeynep Aydemir) gibi oyuncular da yer alıyor.

kalbimdeki-deniz-59-bolum-ozeti

Kalbimdeki Deniz 58. Bölümde Neler Olacak?

Tüm gerçeklerin açığa çıkacağı Mirat ve İzak görüşmesi Hülya’nın oyunuyla yarıda kalır. Mirat İzak’la tekrar görüşmeye kararlı olsa da İzak’ın ölüm haberi her şeyi alt üst eder. Bunca düşmanı olan İzak’ı kimin öldürdüğüyse tam bir muammadır. Hülya, İzak cinayetini aydınlatmanın peşine düşmüşken, Şebnem de Hülya’nın açık vermesini beklemektedir.

Yaşanan olaylar Deniz ve Mirat’ın arasındaki gerilimi de artırmıştır. Ancak Deniz’in aklı henüz sakinleşememiş olan kızı Ece’dedir. Deniz Ece’ye destek olabilmek için eski arkadaşı psikolog Nevin’den yardım isteyecek, Nevin ve sürprizle dolu Özgür bu sayede hayatlarına girecektir. Diğer yanda Deniz’le arasına soğukluk girdiğini düşünen Mirat harekete geçer.

Ece ve Deniz’in aralarındaki sorunları çözmek için gittikleri Ağva tatiline, oğlu Yusuf’la birlikte dahil olur. Fikriye ve Figen’in de davetsiz katıldığı tatil, türlü karışıklık ve yanlış anlaşılmalara sahne olurken, Mirat’ın büyük sürprizi herkesi mutluluğa boğacaktır... Ancak gecenin sonu hiç de beklendiği gibi bitmeyecektir…

Kalbimdeki Deniz yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Kalbimdeki Deniz 57. Bölüm Özeti;

Ece’nin büyük bir öfke patlaması yaşayarak çıkıp gitmesi Mirat’ın evindeki dengeleri bir kez daha alt üst etmiştir. Ece’nin söyledikleri doğru mudur?

Haklılık payı var mıdır tüm bu hiddetinin? Deniz ve Mirat bunu düşünmeye başlar ve bunu yaparken, kendileri ve hatalarıyla yüzleşmek zorunda kalırlar. Bu süreç ikisi için yepyeni ve sancılı bir dönemin başlangıcı olacaktır. Mirat, Ece’nin geride bıraktığı oğlunu, Yusuf’u düşünürken, Deniz sinir krizi geçiren ve nerede olduğunu bilmediği kızının tarafında yer alacaktır.

Deniz ve Mirat'ın aşkı çocuklarıyla, çocuklarına duydukları sevgi ve bağlılıkla sınanacaktır. Hülya, İzak’ın polislerden kaçtığını öğrenmiş, onun bir şekilde çıkıp gerçekleri anlatmasının önüne geçmek istemektedir. Ama nasıl? İzak’ın Mirat ya da kanun karşısına çıkıp doğruları söylemesine nasıl engel olacaktır Hülya? Figen’se Ece’nin ortada olmadığını fark etmiş, üzgün ve kızgın bir haldeki Yusuf’u teskin etme vazifesini seve seve üstlenmiştir.

Kalbimdeki Deniz yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de FOX'ta!

Kalbimdeki Deniz dizisinin yeni bölümü olan, 59.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Kalbimdeki Deniz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kalbimdeki Deniz dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Fox Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.