Kalk Gidelim 19. Bölüm 2.Fragmanı İzle

Kalk Gidelim 19. Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı, Kalk Gidelim 19. Bölümünü cumartesi akşam saat 20:00 de trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Seyfettinler süt satarken Şakir yüzünden zabıtaya yakalanırlar. Artık sütleri satacakları bir yer kalmamıştır. Meryem ise yoğurt yapmak için süt bulamaz. Sadık, Meryem’den gizli Seyfettin’le anlaşır. Mümine Nine giderken topuzunu Mustafa Ali’ye emanet eder. Evdeki herkes topuzun içinde ne olduğunu merak etmektedir. Seyfettin, Mustafa Ali’nin topuzun içine bakacağından şüphelenir, kardeşini bir an olsun yalnız bırakmaz. Mustafa Ali topuzun içine bakacak mı?

Nurcan Mustafa Ali’nin müsteşar konusunda kendisine yalan söylediğini düşünür ve kocasına bir ders vermek için evi terk etmiş gibi yapar. Badegül aslen Karadenizli çıkınca Canberk’i "gideceğim" diye kandırır. Canberk Badegül’le birlikte gitmeye karar verir. Bunun için paraya ihtiyacı vardır ancak parayı nasıl bulacaktır? Muhtarlar Şakir’in Dudu’yu kaçıracaklarını sandıkları için tam da Nurcan’ın evi terk ettiği gün görücü gelmek istediklerini haber verirler. Nurcan herkese havaalanında olduğunu söyler ama gerçek hiç de öyle değildir.
 
Seyfettin ile Mustafa Ali zabıtadan nasıl kurtulacak?
Meryem, Sadık’ın Seyfettin ile gizlice anlaştığını öğrenince ne yapacak?
Muhtarlar Dudu'yu istemeye gelecek mi?

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar