Kalk Gidelim 21. Bölüm 2.Fragmanı İzle

Kalk Gidelim 21. Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı, Kalk Gidelim 21. Bölümünü cumartesi akşam saat 20:00 de trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü olan 21. Bölümünü cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Nurcan’ın, havaalanına gidiyorum diyerek evi terk etmesindeki yalanı ortaya çıkınca, Nurcan zor durumda kalır. Hacı Hüseyin’in kendisine yalan söyleyen gelini Nurcan’a nasıl bir ceza vereceği merak konusudur. Aynı zamanda Mustafa Ali de karısına tepkilidir. Aralarındaki gerginlik devam etmektedir. Seyfettin ve Sevda ise bu durumu keyifle takip ederler.

Seyfettin, Veli Demir’in Mustafa Ali’ye damat olmaya çalışmasından dolayı, bulduğu her fırsatta kardeşiyle didişip eğlenir. Sütleri, Meryem’in haberi olmadan sattığı için işleri de tıkırındadır. Tek engel Mustafa Ali’nin bu meseleyi öğrenmesidir.

Şakir, kız isteme faslında kendisine Duru yerine yanlışlıkla Dudu’yu isteyen babasına tavırlıdır. Diğer yandan Muhtar da Şakir, istemeye gelmeyip kendisini rezil etti diye tavrını koyar ve herkesi şoke eden bir karar alır. Tabi Şakir sadece babasına değil, kendisine oyun yapan Canberk, Veli ve Duru’ya da tepkilidir. Hayal kırıklığına uğrayan Şakir ve Dudu, bir plan yapıp planlarını oynamaya başlarlar. Canberk ise Badegül’ü Karadeniz turuna götürmek için spor salonunda sattığı sütlerden dolayı beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar