Kalk Gidelim 30. Bölüm 2.Fragmanı İzle 2. SEZON

Kalk Gidelim 30. Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı, Kalk Gidelim 30. Bölümünü cumartesi akşam saat 20:00 de trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü olan 30. Bölümünü cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Seyfettin, Hale’nin evinde Meryem’e yakalanınca Meryem, Sevda’ya bir şey söylemesin diye yalvarır. Fakat kendisi hiç beklenmedik şekilde bir pot kırar ve Sevda, Seyfettin’in peşine düşer.
Nurcan, İstanbul’daki evlerinin satılmasıyla ilgili sonucu öğrenir ve veda mektubu yazıp evi terk eder. Mustafa Ali, Nurcan’ın gitmesinden dolayı yıkılır, ne kadar çabalasa da kendisine ulaşamaz. Bu sefer Nurcan’ın ciddi olduğunu anlayan Mustafa Ali artık net bir karar vermek zorundadır. Diğer yandan Melisa’nın da İstanbul’a dönmesinde sonra Canberk ikileme düşer ve dedesiyle durumu istişare eder. Ya Melisa’nın peşinden gidecek ya da köyde kalacaktır.

Şakir, Dudu’nun hoşuna giden havuzlu villayı kiralamak yerine satın almak için harekete geçer fakat başına ummadık olaylar gelir. Ve bütün bunların sorumlusu olarak da Veli’yi görür. Veli ise Duru’yla ilgili attığı adımların sonucuna ulaşmak üzeredir. Halim, Badegül ile birlikte hayatının en güzel günlerini yaşarken Seyfettin, Meryem’e hiç beklenmedik bir anda Halim ve Badegül ile ilgili kararını söyleyip harekete geçer. 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar