Kalk Gidelim 37. Bölüm 2.Fragmanı

Kalk Gidelim 37. Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı, Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü olan 37. Bölümünü cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Nurcan’la Meryem karşılaşmasın diye Sevda, Nuriye ve Hatice Anne seferber olup türlü planlar yapsalar da bu planları Nurcan boşa düşürmeye çalışır. Köye intikam için gelen Mustafa Ali’nin dünürleri, Şakir’den sonra Seyfettin’i yakalamak için adamlarıyla peşine düşer.

Seyfettin oğulları Halim ve Samim’le daha baskın çıkar ve adamları teker teker avlamaya devam eder. Fakat bu olayların içine Nurcan’ın kardeşi Ercan da karışınca Seyfettin ummadığı bir sonla karşılaşır. Seyfettin ve oğullarının başı derde girince Mustafa Ali, Damat Halil, Muhtar ve Veli Demir kriz masasını oluşturup kurtarma planı yapmaya başlarlar. Bu arada Şakir, Dudu ve Cennet adamların elinde rehindir.

Şakir özellikle Dudu’yu korumak için küçük bir oyun oynar ama bu oyunun sonunda Şakir beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Köye intikam için gelen adamları Hacı Hüseyin’in kızmasından korktukları için ona hissettirmeden paketlemek isterken, mevzuya istemeden Nurcan da dahil olunca bir anda olayın rengi değişir.

Eyüp Üstün’ün yapımcılığını üstlendiği ‘Kalk Gidelim’ dizisinin başrollerini Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı ve Hayrettin paylaşırken dizide Kerem Kupacı, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak,  Andrey Stan, Ece Aydemir, Sena Çakır, İlayda Aydın, Alper Saylık, Can Kıran, Alican Okumuş ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor. 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar