Kalp Atışı 17.Bölüm Fragmanı 27 Ekim

Kalp Atışı 17.Bölüm Fragmanı 27 Ekim

Kalp Atışı dizisinin yeni bölümü olan 17. Bölümünü cuma akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kalp Atışı dizisinin yeni bölümü olan 17. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kalp Atışı , yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Kalp Atışı dizisi 17. Bölüm yeni fragman izle…

Başrollerinde Gökhan Alkan ve  Öykü Karayel in oynadığı Kalp Atışı Dizisi Oyuncuları oldukça güçlü. Öykü Karayel dizide Eylül Erdem olarak karşımıza çıkıyor. Beyin Cerrahı... İşinde hep sonuca yönelik, yemeden, uyumadan, yorulmadan ne gerekiyorsa yapabilecek, işkolik bir karakter.  Gökhan Alkan ise Ali Asaf Denizoğlu olarak karşımızda. Yakışıklı, karizmatik. Hem beyin cerrahı, hem biyoloji hocası. Dünyayı aydınlatan gülümsemesiyle, huzur ve güven veren bir adam.

Kalp Atışı fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Kalp Atışı dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Show Tv dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan kalp atışı dizisi cuma akşamları saat 20:00 de.

Kalp Atışı Dizisi Konusu açısından sağlık ve doktorları ilgilendiren bir dizi. Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir.

Babaannesi Gülayşe’nin yanına gelmek ona hayata sıfırdan başlamak için bir fırsat olur. Öğretmeni Ali Asaf Denizoğlu ile tanışmasıyla hayatını düzeltmeye karar verir. Ancak aslında o sene kurulan dostluklar, yaşadığı olaylar ve kazanılan düşmanlıklar geleceğini belirleyen çok önemli kırılma noktalarıdır.

Babaannesinin kaybı ile büyük umutlarla kurduğu yenidünyası bir anda yıkılır. Bu kopuşların ve ayrılıkların da habercisidir. Ali Asaf ise başlarda öğrencisi olan Eylül’ün diğerlerinden ne kadar farklı olduğunu anlamış ve içtenlikle bu zeki kızı kazanmaya çalışmıştır.

Çok sonradan anlayacaktır ki kazanmaya çalıştığı Eylül’e karşı hisleri vardır ve onları anlamakta çok geç kalmıştır. Böylece o bir anlık belirsizlik ikisinin yollarının on üç yıl boyunca ayrılmasına neden olur. Ta ki bir gün bir hastanenin çatısında iki doktor olarak karşılaştıkları o güne kadar.

Kalp Atışı Dizisi Konusu

Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir. Babaannesi Gülayşe’nin yanına gelmek ona hayata sıfırdan başlamak için bir fırsat olur. 

Öğretmeni Ali Asaf Denizoğlu ile tanışmasıyla hayatını düzeltmeye karar verir. Ancak aslında o sene kurulan dostluklar, yaşadığı olaylar ve kazanılan düşmanlıklar geleceğini belirleyen çok önemli kırılma noktalarıdır. Babaannesinin kaybı ile büyük umutlarla kurduğu yenidünyası bir anda yıkılır. Bu kopuşların ve ayrılıkların da habercisidir. Ali Asaf ise başlarda öğrencisi olan Eylül’ün diğerlerinden ne kadar farklı olduğunu anlamış ve içtenlikle bu zeki kızı kazanmaya çalışmıştır. Çok sonradan anlayacaktır ki kazanmaya çalıştığı Eylül’e karşı hisleri vardır ve onları anlamakta çok geç kalmıştır. Böylece o bir anlık belirsizlik ikisinin yollarının on üç yıl boyunca ayrılmasına neden olur. Ta ki bir gün bir hastanenin çatısında iki doktor olarak karşılaştıkları o güne kadar.

Kalp Atışı Dizisi Oyuncu Kadrosu

Gökhan Alkan, Öykü Karayel, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Seda Akman, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Merve Çağıran, Burcu Türünz, Başar Doğusoy, Selahattin Paşalı

Kalp Atışı Dizisi 16.Bölüm Özeti

Eylül, kendisine devredilen hastane hisseleriyle artık tüm gerçeği öğrenmiştir. Babaannesinin ölümünün örtbas edilmesindeki suçlulardan biri Ziyanur’dur. Duyduğu öfkenin ilk hedefi Ali Asaf olur doğal olarak. İki aşık sert bir yüzleşmenin içine girerken Ali Asaf karşısında 11 yıl önceki Eylül’ü bulacaktır. 

Herkesin merak ettiği şey Eylül’ün evlilik yüzüğünü çıkarıp çıkarmayacağı olur. Ali Asaf ise asla vazgeçmeyecek ve Eylül’ü iyileştirmek için kendince bir yol bulacaktır. Diğer tarafta Nesrin’in yalanı ve ardından gelen oyunu İpek’i büyük bir tehlikenin içine atar. Aynı anlarda iki küçük çocuğun hayatı Eylül’e bırakılan hisselerle bir anda değişecektir. 

Kalp Atışı  dizisinin yeni bölümü olan, 17. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Kalp Atışı  Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kalp Atışı dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Show Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.