Kalp Atışı 20.Bölüm Fragmanı 17 Kasım

Kalp Atışı 20.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Eylül oyun oynadığı sırada dikkatini dağıtan Ali Asaf’la romantik dakikalar geçiriyor.

Kalp Atışı 20.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarının sevilen dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Cuma akşamları en çok izlenen diziler arasında yer alan kalp atışı yeni fragmanı sitemizde yerini almıştır.

Eylül mucizesine sahip çıkmış, Ali Asaf ile evlilik yolunda hızla ilerlemektedir.

Nazlı ise buna engel olmak için ne gerekiyorsa yapmayı kafasına koymuştur.

Evlilik teklifinde hayal kırıklığı yaşayan Esma ise izleyenleri bir kez daha şaşırtacaktır.

Hastane içinde baba ve oğul arasında bir savaş başlamış, Sinan’ın planları Süleyman’ın canını sıkarken, hastanedeki büyük tehlikenin kimse farkında değildir.  

Günün sonunda hastaneye bırakılan sahipsiz çanta, bir babanın intikamı, başkalarının hayatını her zaman kendi hayatının önüne koyan Eylül ise ölüme meydan okuyan bir kahraman olacaktır.

Yıllar sonra abla kardeş arasındaki o güçlü bağ yeniden kurulmuştur. İpek artık Eylül’le beraber yaşamaya başlar. Diğer tarafta Nazlı’nın paylaştığı büyük sır Ali Asaf için beklenmedik bir sürprize dönüşür.

O güne kadar hayatı mücadele içinde geçen Eylül ise bu kez aşkı için savaşmaktadır. Güllerle süslenmiş yer o sihirli soruyu bir kez daha sordurur ona. Cevap bazıları için büyük hayal kırıklığı olacaktır. 

Kalp Atışı cuma akşamı saat 20: 00 de Fox Tv de.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar