Kalp Atışı 26. Bölüm Fragmanı İzle 29 Aralık

Kalp Atışı 26. Bölüm Fragmanı İzle 29 Aralık

Kalp Atışı dizisinin yeni bölümü olan 26. Bölümünü cuma akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kalp Atışı dizisinin yeni bölümü olan 26. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kalp Atışı , yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Kalp Atışı dizisi 26. Bölüm yeni fragman izle…

Kalp Atışı fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Kalp Atışı dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Show Tv dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan kalp atışı dizisi cuma akşamları saat 20:00 de.

Kalp Atışı Dizisi Konusu açısından sağlık ve doktorları ilgilendiren bir dizi. Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir.

Babaannesi Gülayşe’nin yanına gelmek ona hayata sıfırdan başlamak için bir fırsat olur. Öğretmeni Ali Asaf Denizoğlu ile tanışmasıyla hayatını düzeltmeye karar verir. Ancak aslında o sene kurulan dostluklar, yaşadığı olaylar ve kazanılan düşmanlıklar geleceğini belirleyen çok önemli kırılma noktalarıdır.

Babaannesinin kaybı ile büyük umutlarla kurduğu yenidünyası bir anda yıkılır. Bu kopuşların ve ayrılıkların da habercisidir. Ali Asaf ise başlarda öğrencisi olan Eylül’ün diğerlerinden ne kadar farklı olduğunu anlamış ve içtenlikle bu zeki kızı kazanmaya çalışmıştır.

Çok sonradan anlayacaktır ki kazanmaya çalıştığı Eylül’e karşı hisleri vardır ve onları anlamakta çok geç kalmıştır. Böylece o bir anlık belirsizlik ikisinin yollarının on üç yıl boyunca ayrılmasına neden olur. Ta ki bir gün bir hastanenin çatısında iki doktor olarak karşılaştıkları o güne kadar.

Kalp Atışı 24. Bölüm Özeti

Eylül, Ali Asaf'ı arıyor! Eylül Ali Asaf’ı kurtarmak için zamanla yarışırken, Sultan’ın kurduğu tuzaklar da gittikçe kötüleşerek devam etmektedir. Bu sefer namlunun ucunda tüm dengeleri değiştirecek biri vardır.

Hayatla ölüm arasında, kurtuluşu Ali Asaf’ın ellerinde olan masum biri... Ali Asaf artık İstanbul’un bir başka yüzüyle karşı karşıya ve yepyeni bir dünyanın içindedir..

Eylül ve Ali Asaf’ın büyük aşkı, kurulan bu yeni dünyada var olmaya devam edebilecek mi?

Ameliyathaneden gözyaşları içinde çıkan Ali Asaf’a, Eylül destek oluyor. Ali Asaf’ın “Çok üzgünüm, elimden gelen her şeyi yaptım. Özür dilerim” dediği anlarda Eylül, Ali Asaf’ın kurtaramadığı kişinin babası olduğunu görüyor.

Kalp Atışı 23. Bölüm Özeti

Eylül’ü götüren polis aracının kaza yaptığı ve Eylül’ün yaralanan polise müdahale ettiği tanıtımda Nazlı, “Katil, katilsin sen!” diyerek Eylül’ü suçluyor. Ali Asaf’ın uyandığında kendini bağlı halde bulduğu anlarda Eylül, bunu yapan kişinin kim olduğunu bildiğini söylüyor.

Eylül’ün, Ali Asaf’ın bilmediği bir kardeşi olduğunu söylediği, Sinan’ın babası Süleyman’ı ölümle tehdit ettiği tanıtımda Sultan, Ali Asaf’ın mezarını hazırlatıyor. Polis sorgusunda gözyaşlarına engel olamayan Eylül’ün, Ali Asaf’ın sözlerini hatırladığı duygusal sahne izleyenleri etkiliyor.

Kalp Atışı  dizisinin yeni bölümü olan, 26. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Kalp Atışı  Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kalp Atışı dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Show Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.