Kaptan Kim? Kaptan Nevzat Mı?

Kaptan Kim? Kaptan Nevzat Mı?

Hızır Reisin aldığı kaptan kod adlı kişi kim? Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisinde hızır reis kimsesiz yaşar ın elinde olan kara Mürsel den kaptanın kim olduğunu öğrenecek mi?

Kaptan Kim? Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisinde hızır reisin elinden kara mürseli alan istihbaratçı nevzat kaptan mı? Yoksa Kara Mürsel yine hedef mi şaşırtıyor.

Kimsesiz yaşar Kara Mürsel den intikamını alıyor. Elektrik veriyor kara mürsele. Kimsesiz yaşar a işkence yapılırken hiç canının acımadığını söylüyor.

Hızır reis kimsesiz yaşar ın mekanına gidiyor, Yeter Da Ben de senin dostunum diyor. Yaşar' a nasıl öldürürsen öldür diyor.

Kimsesiz yaşar kara mürseli kömür yapmaya karar veriyor.

Böyle adamlar tek kurşunla öldürülmez.

Mürsel Kaptanı tanıyor mu? Kaptanın ismini verecek mi?

Kara Mürsel kaptanı herkesin tanıdığını söylüyor? İyi tanıyorsunuz diyor.

Gri nevzat Kaptan Mı? Kendisini Nevzat a vereceklerse kaptanın ismini söylemeyeceğini söylüyor?

Kaptan Kod Adlı Kişi: Nevzat

"Bir ömür boyu ihanetle yaşamak bin kere ölmekten daha zordur!" Hızır'ın ele geçirdiği Mürsel'i gizli tanık olarak Nevzat'a teslim etmesi, başından beri planların içinde olan Kimsesiz Yaşar'ı sinirlendirir.

Gizlice uygulanan bu planlardan bihaber olan İlyas, arkasından çevrilenlere karşılık vermek için geç kalmayacaktır. Mürsel, bildiği isimleri söyleme karşılığında serbest bırakılmak için pazarlık yaparken Alparslan ona bir şans daha vermemeye kararlıdır.

Ya o isimleri alacak ya da canını alacaktır. O isimlerden bir tanesi ise kimsenin tahmin edemeyeceği biri çıkacaktır... Ev ahalisi Hızır ve Meryem'i barıştırmanın yollarını aramaktadır.

En vurucu hamle, oturup daha fazla bir şey yapmadan beklemek niyetinde olmayan Ömer'den gelir. Bu sayede eve kadar giren Candan beklemediği tepkilerle karşılaşacaktır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.