Karadağ’dan İşitme Engelliler Derneği’ne Ziyaret

Karadağ’dan İşitme Engelliler Derneği’ne Ziyaret

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, İşitme Engelliler Derneği Çorum Şubesini ziyaret etti.

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, İşitme Engelliler Derneği Çorum Şubesini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Mürsel Barıldar ve dernek üyeleriyle bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve yeni anayasa değişikliği hakkında bilgiler verdi.

16 Nisan'da Türkiye'deki sistemin parlamenter sistem mi yoksa cumhurbaşkanlığı sistemimi olması gerektiğinin oylanacağını hatırlatarak, "Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Devlet Bahçeli ve BBP olsun evet verilmesi ve sistemin değiştirilmesi gerektiğinin kanaatindeler. CHP ise hayır verilmesi bu sistemin böylece devam etmesi gerektiğinin düşünüyorlar. Biz her görüşe saygı gösteriyoruz. Türkiye'de birlikte yaşıyoruz seçimler gelir geçer ama bizim akrabalık ilişkilerimiz, aile bağlarımız dostluklarımız, arkadaşlıklarımız, komşuluklarımız devam eder.Bu sistemle birlikte Türkiye bugünkünden çok daha güzel yatırımlar yapabilecek, hızlı kararlar alabilecek ve dünyayla yarışabilen bir ülke haline gelecek. Bütün bunları gören dış ülkeler, özelikle Avrupa ülkeleri Amerika İsrail hiçbir ülke Türkiye'nin gelişmesini kendisine rakip olmasını istemeyen diğer ülkeler şuan için bu sistem değişikliğini engellemek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Tercihiniz ister evet ister hayır olsun sizler bizim için değerlisiniz ve bu hiçbir zaman değişmeyecek. Allah sağlık ve sıhhatten ayırmasın bugünümüzden geri koymasın" dedi.

Her insanın engelli adayı olduğunu hatırlatan Karadağ, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan her fırsatta söylediği gibi sağlıklı insanların da bir gün engelli olabileceğini, aslolan zihin anlamında hastalıklı olmamanın çok daha önemli olduğu belirtiyor. Zira biz de buradan çıktığımız anda bir kaza yaparız ve engelli olabiliriz. Biz bunun bilincindeyiz. Bizim görevimiz siz değerli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştıracak, yaşam standartlarını artıracak, rahat bir yaşam sürmelerini sağlayacak fiziki ortamların oluşturulmasını sağlamaktır. Zaten dinimizin emri de budur. Hem Müslüman olmamız hem insan olmamız bunu gerektiriyor" diye konuştu.

Karadağ’dan İşitme Engelliler Derneği’ne Ziyaret

Karadağ’dan İşitme Engelliler Derneği’ne Ziyaret

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.