Karagül 120.bölüm fragmanı yayınlandı -izle- 6 Mayıs Cuma

Karagül 120.bölüm fragmanı yayınlandı -izle- 6 Mayıs Cuma

6 Mayıs 2016 Karagül 120.Bölüm Fragmanı İzle, Dizinin 120. Bölüm Fragmanı Youtube İzle, Dizinin bu haftaki Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Bu haftaki yeni bölümde izleyicileri bekleyen sürpriz ne ? Diziye yeni oyuncular dahil olacak mı ?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Karagül 120.Bölüm fragman yayınlandı mı? İzleyicileri bekleyen sürpriz gelişme ne? Cuma günlerinin vazgeçilmezi olan dizinin bu haftaki yeni bölümünde heyecan dorukta olacak. Dizinin 120.Bölüm fragmanı yayınlandığı gibi sitemizde paylaşılacaktır.

 

HEYECENLA BEKLENEN DİZİ KARAGÜL'DEKİ BÜYÜK OLAY NE ?

 

Dizinin haftaki yeni bölümünde  neler yaşanacak ? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen dizi, yeni bölümleriyle Cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Karagül 120.Bölüm yeni fragman izle… 

 


Karagül 120.Bölüm Fragmanı paylaşan: skuzan

KARAGÜL 119. BÖLÜMDE NELER OLDU NELER?

Kendal bir yandan Baran gibi, tüm hayatının bir yalan üzerine kurulu olduğunu duyduğu andan itibaren bu gerçekle yüzleşmeye çalışmaktadır.... Diğer yandan her geçen gün ve an finansal olarak biraz daha sıkışmaktadır. Kendisine karşı tavır alan ve sırtını dönen Kadriye ana başta olmak üzere Narin ve Ebru’ya bir ders vermek için evleri yıkma kararı alır... Ancak Kendal’ın hiçte aklında olmayan bir şekilde Maya ve Rüzgar yıkılan evin altında kalırlar.

Narin, oğluna yeniden ulaşabilmek umuduyla aklına gelen her yolu denemeye devam etmektedir. Ancak Baran iki annesine karşı ördüğü duvarları bir türlü yıkamamaktadır. Maya ve Rüzgar’la beklenmedik bir şekilde bağlanan olaylar Baran’ın, Narin’e ve Ebru’ya olan tepkisini nasıl etkileyecek?

Asım’ın tedavisi için kendilerini İstanbul’a atan Özlem ve Emine, bir yandan Asım için mücadele ederken diğer yandan İstanbul’un karmaşasıyla baş etmek zorunda kalacaklardır...

Gönüllere yerleşen Karagül dizisinde merak edilen yeni olaylar ve yaşananlarını ve daha fazlasını izlemek için tıklayın !!! 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.