Karanlık Sokağın Sakinleri Aydem’den Yardım İstedi

Karanlık Sokağın Sakinleri Aydem’den Yardım İstedi

Aydın'ın Efeler ilçesi Cuma Mahallesi sakinleri sokak lambaları yanmadığı için karanlıkta kalan sokaklarının aydınlatılması için Aydem'den yardım...

Aydın'ın Efeler ilçesi Cuma Mahallesi sakinleri sokak lambaları yanmadığı için karanlıkta kalan sokaklarının aydınlatılması için Aydem'den yardım istediler. Karanlık ortamda karanlık işlerin döndüğünü belirten sokak sakinleri "Sokak aydınlatma lambaları yanmadığı için akşam hava karardıktan sonra dışarı çıkmaya korkar olduk" diye konuştular.

Efeler İlçesi Cuma Mahallesi 213 sokağın aydınlatma lambalarının sürekli arızalı ve sönük olduğunu bu nedenle geceleri tedirgin olduklarını belirten sokak sakinlerinden Elveda Uçkaç, "Mahallenin diğer sokaklarında sokak aydınlatma lambaları yanıyor, nedense bizim sokağın aydınlatma lambaları çalışmıyor. Aydem'e arayıp sorunun çözümü için yardım istedik. İlk aradığımızda sorun çözülerek sokak aydınlatma lambaları yandı. Ancak birkaç gün sonra tekrar aydınlatma lambaları söndü. Komşularımla ben Aydem'i defalarca aramaktan bıktık. Bir gün yanıyor, bir gün yanmıyor. Sokakta kullanılmayan ev ya da iş yerlerine hava karardıktan sonra giren çıkan belli olmuyor. Sokak karanlık olduğu için bir çok karanlık iş de sokakta dönmeye başladı. Korkuyoruz, yetkililer bizi karanlıktan kurtarsın" diye konuştu.

Karanlık Sokağın Sakinleri Aydem’den Yardım İstedi

Karanlık Sokağın Sakinleri Aydem’den Yardım İstedi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.