Kardeş Çocukları 5. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Kardeş Çocukları 5. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Kardeş Çocukları 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kardeş Çocukları dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünde neler olacak? Kardeş Çocukları dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz.

Kardeş Çocukları dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kardeş Çocukları, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Kardeş Çocukları dizisi 5. Bölüm yeni fragman izle…

kardes-cocuklari-4-bolum-fragmani.jpg

Kardeş Çocukları 5. Bölüm İzle

Hayat geçmişin peşine düşüyor.
Ümran, köyde Cemal dehşeti yaşarken Umay ise yıllar sonra karşısında bulduğu Yıldırım’la hayatının sınavını verir. Yıldırım’ın teyzesi için sıradan biri olmadığının farkında olan Hayat geçmişin peşine düşer.

Hayat’ın artık kendileriyle yaşayacağını kabullenmek zorunda kalan Umay, onu kendi dünyasına alıştırmak için adeta baştan yaratır. Hayat’ın pırıltılı dünya ile sınavı olanca şiddetiyle başlarken, İstanbul’dan Karalılar’a gelen haberler, Ümran’ı harekete geçirir.

Ümran, hayatının yüzleşmesine yürüdüğünden habersiz, kızına sahip çıkmak için soluğu İstanbul’da alır, ancak karşısında bambaşka bir Hayat bulur. Diğer yanda Umay, Yıldırım ve Reşat arasında kurulan mecburi bağın sancılarıyla uğraşırken, Hayal ve Hayat arasındaki bağ ise, iki kızın birbirinden habersiz Volkan’a duydukları heyecanla sınanmaya başlar.

Kardeş Çocukları dizisinin yeni bölümü olan, 5. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Kardeş Çocukları Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kardeş Çocukları dizisi yeni bölümleriyle pazar Akşamı Star Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.