Karıncalardan Nasıl Kurtulunur

Karıncalardan Nasıl Kurtulunur

Karıncalardan Nasıl Kurtulunur, karıncalardan nasıl kurtuluruz,karınca neye gelmez,evdeki karıncalardan nasıl kurtulunur son zamanlarda en son aradığım kelimer oldu. Çünkü evimizi karıncalar bastı. Araştırma yaptık, tüm karınca kovma yöntemlerini denedik.

Karıncalardan nasıl kurtulunur,karıncalardan nasıl kurtuluruz,karınca neye gelmez,evdeki karıncalardan nasıl kurtulunur,karınca nasıl gider,karıncaları ne kovar,karıncalar neden kaçar,karıncayı ne kaçırır,evdeki karıncalara çözüm,karıncalardan kurtulmak...

Geçen günlerde evimizi karıncalar istila etti. Yukarıda saydığımız kelimeleri internette tek tek aradık ve tüm yöntemleri tek tek denedik. Ancak bazı yöntemlerle kısmen başarılı olduk. Ama bu karıncalardan nasıl kurtulurum yöntemleri arasında bir tanesi var kı ancak kesin olarak ondan sonuç aldık.

karincalari-evden-uzaklastirma.png

Eğer sizinde evinizde karıncalar arttı ve karınca neye gelmez diye kara kara düşünüyorsanız bu 7 yöntemi deneyebilirsiniz.

1. Limon ve Nane ile Karınca Nasıl Gider?

Bu yötem de limonu önce 2' ye bölüyoruz. Sonra yarım limonu koparmadan 4' e ayırıyoruz. Sonra limonun arasını nane ile dolduruyoruz. Bu nane-limon ikilisini karıncaların geldikleri yerlere bırakıyoruz. Karınca yoğunluğu ve bulundukları yer sayısına göre bu ikiliyi artırarak karıncalar neden kaçar meselesine çözüm arayabilirsiniz.

2. Tuz Dökmek ile Karıncalardan Kurtulmak

Bu yöntemle de karıncaları kısmen belli noktalardan uzklaştırabilirsiniz. Karıncaların geçişini engellemek için kullanabileceğiniz bir yöntem. Tuz ile engeller hazırlayabilirsiniz, karıncalar tuz üzerinden atlayamayacı için geri dönüp gidebilirler. Ama biz bu yötemle pek başarılı olamadık. Denemek te fayda var.

3. Tebeşirle Çizgi Çizerek Karıncalardan Nasıl Kurtulunur?

Bu yöntem de tuz ile karıncalardan nasıl kurtuluruz yöntemi ile benzer. Tebeşir ile karıncaların geçtikleri yere çizgi çiziyoruz. Karıncalar çizgi üzerinden geçemedikleri için geri dönüp gidiyorlar. Eğer karıncaların geldikleri yer belli ise orayı tebeşirle yuvarlak içine alın gelemesinler.

4. Cif Dökmek

Bu yöntem de yukarıdakilere benziyor. Karıncaların geldikleri yere cif döküyoruz ve gelmelerini engelleyebiliriz. Kapı eşiklerine vs dökerek diğer odalara gitmelerini de engelleyebiliriz. Bu yötemi de denemekte fayda var.

5. Limon ve Karanfil İle Evdeki Karıncalardan Nasıl Kurtuluruz?

Limonu 2' ye veya 4' e bölüyoruz. Sonra karanfilleri limona saplıyoruz ve karıncaların bol olarak bulundukları yerlere bırakıyoruz. Karıncalar da o yerleri terk etmek zorunda kalıyorlar.

6. Domates İle Evdeki Karıncalardan Nasıl Kurtulunur?

Domatesin yeşil olan çöp kısmı ile karıncaları evinizden kovabilirsiniz. Karıncaların geldikleri pencere vs yerlere bu domates çöplerini bırakıyoruz. Karıncalar bir daha oraya uğramıyorlar. Bu yöntemi biz denemedik ama denyen kişilerden karıncaları uzaklaştırdıklarını duyduk.

7. Jel Yem İle Evdeki Karıncalara Kesin Çözüm

Biz bu yöntem ile evimizi istila eden karıncalara kesin çözüm bulduk. Eczaneye gidiyorsunuz karıncalar ve haşereler için jel yem alıyorsunuz. Daha sonra her 1 metre kare alana 1 damla gelecek şekilde damlatıyorsunuz. Damlatması kolay zaten şırınga şeklinde satılıyor ilaç. En ücre köşelere ve karıncaların bulundukları yerlere sıkarak evdeki karıncalardan kurtuluyoruz.

 

 

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.