Karnelerini Şehit Ailesinden Aldılar

Karnelerini Şehit Ailesinden Aldılar

3 Mayıs 1999'da Bingöl Yayladere'de çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Er Mustafa Baykuş'un isminin verildiği Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki...

3 Mayıs 1999'da Bingöl Yayladere'de çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Er Mustafa Baykuş'un isminin verildiği Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki ilkokulun öğrencileri karne heyecanlarını şehidin ailesi ile paylaştı. Şehidin babası Süleyman Baykuş, minik öğrencilere nasihatlerde bulunarak vatana millete hayırlı evlat olmaları temennisinde bulundu.

Çerkezköy ilçesi Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Konyalı Sokak'ta Şehit Mustafa Baykuş Apartmanında oturan Süleyman ve Kezban Baykuş'u ziyaret eden ilkokul öğrencileri, yarıyıl karnelerini şehidin anne babasından aldı. Şehidin babası Süleyman Baykuş minik öğrencilere nasihatlerde bulunarak, "Siz daha çok okuyacaksınız, büyüyeceksiniz vatana millete hayırlı evlat olacaksınız. Devamlı okuyacaksınız, ülkesine faydalı bireyler olacaksınız" dedi.

Şehidin annesi Kezban Baykuş minik öğrencilere karne harçlığı da verdi. Anne Baykuş, oğullarının isminin yaşatıldığı okulun müdürü Esat Aktaş ve okul öğretmenlerine başarılı öğrenciler yetiştirdikleri ve oğlunun ismine sahip çıktıkları için teşekkür etti.

Karnelerini Şehit Ailesinden Aldılar

Karnelerini Şehit Ailesinden Aldılar

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.