Kartepe Belediyesi’nden eğitim kurumlarına destek

Kartepe Belediyesi’nden eğitim kurumlarına destek

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçedeki okulları yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirmek için tüm hızıyla çalışmalarını...

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçedeki okulları yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirmek için tüm hızıyla çalışmalarını tamamlamaya devam ediyor.

Belediye ekipler, 2017-2018 eğitim öğretim yılı öncesi eğitim kurumlarının fiziki şartlarının iyileştirilmesi için gelen talepler doğrultusunda okullarda tamir tadilat çalışmalarına devam ediyor. Boya ekipleri, okul içi ve çevresindeki bordürleri ve okul duvarlarını boyadı, okul içindeki tadilat çalışmalarını gerçekleştirdi.

Eğitim camiasından gelen talepleri dikkate alan ekipler, eğitim kurumlarına ulaşımın güvenli şekilde sağlanması için de bir dizi düzenlemede bulundu. Araç trafiğinin okul çevresinde öğrencilerin güvenliğini sağlayacak şekilde düzenleyecek trafik işaret ve uyarı tabelalarının montajı da belediye ekipleri tarafından sağlandı. Kartepe'de eğitim çıtasını yükseltmek adına eğitime ve eğitim kurumlarına belediye olarak katkılarının artarak sürdüğüne dikkat çeken Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 2017-2018 eğitim öğretim yılında da eğitim camiasından gelen talepleri imkanlar dahilinde karşılamaya devam edeceklerini söyledi.

Kartepe Belediyesi’nden eğitim kurumlarına destek

Kartepe Belediyesi’nden eğitim kurumlarına destek

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.