Kavaklı Hasan Doğan Stadı Yeni Yüzüne Kavuşuyor

Kavaklı Hasan Doğan Stadı Yeni Yüzüne Kavuşuyor

Kavaklı'da bulunan Hasan Doğan Futbol Stadı'nı baştan sona yenileyen Beylikdüzü Belediyesi, yaklaşık 3 bin 500 kişilik seyirci kapasiteli bir kapalı tribün...

Kavaklı'da bulunan Hasan Doğan Futbol Stadı'nı baştan sona yenileyen Beylikdüzü Belediyesi, yaklaşık 3 bin 500 kişilik seyirci kapasiteli bir kapalı tribün yapıyor. 1'inci etap çalışmaları kapsamında tribün rehabilitasyonunun ise Mayıs ayında tamamlanması hedefleniyor.

Spor dallarına olan yatırımları ile dikkat çeken Beylikdüzü Belediyesi, ilçede birçok spor türüne destek veriyor. Konforlu ve yeterli bir alt yapı için Kavaklı'da bulunan Hasan Doğan Stadı'nı tribün rehabilitasyonu kapsamında yenileyen Fen İşleri Müdürlüğü, kompleksin 1. etabını Mayıs ayında tamamlamayı hedefliyor. Heyecanlı müsabakaların ve futbol antrenmanlarının yapılacağı, çok sayıda gencin yetişeceği stat, yaklaşık 3 bin 500 kişi seyirci kapasitesine sahip olacak. 800 metrekarelik bir alan üzerinde yer alan statta 2 teknik oda ile 2 hakem odası ile 6 soyunma odası bulunacak. Hasan Doğan Stadı'nın 2'nci etabına ise en kısa sürede başlanacak. 2. etap kapsamında bin 200 metrekare olması planlanan bir sağlık ocağı yapılacak ve alanda çeşitli dükkanlara yer verilecek.

"Spor yatırımları Beylikdüzü'ne değer katıyor"

Belli aralıklarla bölgeyi inceleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sporun ilçe için çok önemli olduğunu dile getirerek, "Beylikdüzü'nde spor alanında bir tesisleşme çabamız mevcut. Spor dallarının kolaylıkla uygulanabilir olmasını istiyoruz, çocuklarımızın geleceğe hazırlanacağı ortamları onlara sunmamız gerek. Spor için yaptığımız yatırımlarla Beylikdüzü daha da değerleniyor. Örneğin Beylikdüzü Voleybol İhtisas Kulübü ile İstanbulspor Beylikdüzü Basketbol Takımı ilçemizi gururla temsil ediyor" şeklinde konuştu.

Kavaklı Hasan Doğan Stadı Yeni Yüzüne Kavuşuyor

Kavaklı Hasan Doğan Stadı Yeni Yüzüne Kavuşuyor

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.