Kayıt Dışı 8.Bölüm Fragmanı 27 Kasım

Kayıt Dışı 8.Bölüm Fragmanı 27 Kasım

Kayıt Dışı dizisinin yeni bölümü olan 8.Bölümünü pazartesi akşamı fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kayıt Dışı dizisinin yeni bölümü olan 8.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kayıt Dışı , yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Kayıt Dışı dizisi 8.Bölüm yeni fragman izle…

Kayıt Dışı dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Kayıt Dışı dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Başrolde Erkan Petekkaya ve Songül Öden gibi oyuncuların rol aldığı Kayıt dışı dizisi oyuncuları ile dizi reyting sıralamalarında yerini almış durumda. Erkan Petekkaya Ali Kemal Ateş olarak, Songül Öden İse Zeynep Tanöz olarak başroldeler. Erkan Petekkaya' yı Paramparça dizisinden Cihan Gürpınar olarak hatırlayacaksınız.

Kayıt Dışı Oyuncuları arasında Dolunay Soysert, İsmail Hacıoğlu, Burak Yamantürk, Müge Boz ,Tugay Mercan, Ali Düşenkalkar, Serdar Orçin,  Kadim Yaşar, Dilşad Şimşek, Kübra Kip, Bahar Şahin, İpek Yazıcı, Çınar Güler, Nur Sürer, Perihan Ünlücan Ve Uğur Polat gübi ünlü isimlerde bulunuyor.

Kayıt Dışı Dizisi konusu İstanbul... 
20 milyonluk bu şehirde suç da bitmez günah da. Birileri günah işler, birileri de o günahları örter. 
Başkalarının yalanlarını örtmekten kendi gerçeğini unutan Ali Kemal, aşık olunca kendi gerçeğiyle yüzleşecek.

Fox Tv dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan Kayıt Dışı dizisi pazartesi akşamları saat 20:00 de.

Erkan Petekkaya-Ali Kemal Ateş; 12 yaşındaydı Ali Kemal kardeşleriyle yetimhaneye bırakıldığında, o yüzden kim olduğunu ve nereden geldiğini hiç unutmadı. Ülkesi,onu, karanlık bir imparatorluğu yıkmakla görevlendirdi. Bu zorlu görevdeki bütün kartlar,  tatlı bir sürprizle, yeniden dağıtılacaktı. Ama Ali Kemal buna hazır mıydı?

Songül Öden-Zeynep Tanöz; Kendini insanlara yardım etmeye adamış idealist bir doktor Zeynep. Hayatının en korkutucu anı, hayatının dönüm noktası mı olacak yoksa hayatı allak bullak mı olacak?

Kayıt Dışı 6.Bölüm Özeti

kayit-disi-8-bolum-fragmani

Kendi isteği dışında akıl hastanesinden çıkarılan Orhan, Ali Kemal ve Zeynep’i kaçırır. Onları götürdüğü eve kurduğu tuzaklar ölüm saçmaktadır ve ikilinin oradan çıkması hiç de kolay olmayacaktır. Ekip(Çavuş-Arda-İdil), Ali Kemal’e ulaşamayınca, onları aramaya koyulur. 

Melek, Ekrem’e karşı düzenlediği operasyonda büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Bu başarısız operasyon sonrası, üstlerinden gelen kararlar onu daha da köşeye sıkıştıracaktır. İlaç ve silahların sevkiyatını başarılı bir şekilde tamamlamış Ekrem’in keyfi yerindedir ama bu keyif, Zeynep’in kaçırıldığı haberiyle yerini tekrardan sıkıntıya bırakır. 

Ekrem, Zeynep ve Ali Kemal’i bulması için, Adnan’ı görevlendirir. Adnan, onları bulmak için, Orhan’ın hazırladığı tuzaklı evlere girip çıkmak zorunda kalacaktır. Cafer ve arkadaşları tarafından öldüresiye dövülen Nejat ise, bütün bunlar olurken, hastanede yaşam savaşı vermektedir...

Kayıt Dışı 5.Bölüm Özeti

Ekrem’in kasasında ulaştığı isim, Ali Kemal ve ekibini büyük sürprizlerle karşı karşıya getirecektir. Ulaştıkları isim akıl hastanesinde yatmaktadır. Onu oradan sessizce çıkarabilmek, Ali Kemal’in ekibi için hiç de kolay olmayacaktır.

Ekrem, evinin birileri tarafından dinlendiğinin farkındadır ve kendisini dinleyenlere bir tuzak hazırlar. Ekrem’e büyük bir operasyon hazırlığında olan Melek, kurulan tuzağa adım adım yaklaşmaktadır.

Zeynep, çalıştığı ilaç firmasında son kullanma tarihi geçmiş ilaçların imha edilmediğinden şüphelenir. Bu şüphe, Zeynep’in kendisini tehlikeli bir olayın içinde bulmasına sebep olur. Ona yardım etmek için gelen Ali Kemal’i ise başka sürprizler beklemektedir...

Kayıt Dışı dizisinin yeni bölümü olan, 8.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Kayıt Dışı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kayıt Dışı dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Fox Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.