Kaymakam Taşdan’dan proje çağrısı

Kaymakam Taşdan’dan proje çağrısı

Mersin'in Bozyazı Kaymakamı Hayatı Taşdan, 2017 yılı SODES Ek Proje Teklif Çağrısının başladığını belirterek, kurumlara ve sivil toplum kuruluşlarına...

Mersin'in Bozyazı Kaymakamı Hayatı Taşdan, 2017 yılı SODES Ek Proje Teklif Çağrısının başladığını belirterek, kurumlara ve sivil toplum kuruluşlarına "proje yapın" çağrısında bulundu.

Bozyazı ilçesinde, 2017 yılı SODES Ek Proje Teklif Çağrısı bilgilendirme toplantısı yapıldı. Bozyazı Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Kaymakam Taşdan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Güngör Ketboğa, İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kaymakam Taşdan, Kalkınma Bakanlığı'nca finanse edilen ve Mersin Valiliği tarafından yürütülen SODES 2017 Ek Proje Teklif Çağrısının başladığını, kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının belirlenen süre içerisinde projeler üreterek başvuru yapmalarını istedi. Taşdan, "Tanınan ek süre içerisinde projeler yaparak başvuru yapalım. Bu konuda Kaymakamlık proje birimimize her konuda danışabilir, yardım alabilirsiniz. Daha önce gönderdiğimiz Engelli Ailelere Destek Merkezi projemiz kabul edildi. Hibe proje için yaklaşık 250 bin lira Bozyazı'ya gönderilecek. Herkes kendi alanına giren, proje çağrısına uygun başlıkları inceleyerek ve birimimizden yardım alarak başvurularını 6 Ekim 2017 mesai bitimine kadar yapabilir. Bu konuda görevli arkadaşımız gerekli bilgilendirmeyi yapacak" dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Yavuz Özcan da toplantıya katılanları slayt gösteri eşliğinde SODES 2017 Yılı Ek Proje Teklif Çağrısı ile ilgili ayrıntılı olarak bilgilendirerek, soruları yanıtladı.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.