Kaymakamı Kırlı Misafirlerini Ağırlamaya Devam Ediyor

Kaymakamı Kırlı Misafirlerini Ağırlamaya Devam Ediyor

MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, ailesiyle birlikte geçirdiği trafik kazasının ardından "geçmiş olsun" ziyaretine gelenleri kabul...

MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, ailesiyle birlikte geçirdiği trafik kazasının ardından "geçmiş olsun" ziyaretine gelenleri kabul etmeye devam ediyor.

Kaymakam Kırlı, eşi Sevil Kırlı ve çocuklarıyla Muş'a giderken kaza yapmış ve Muş Devlet Hastanesindeki tedavinin ardından ilçeye dönmüşlerdi. İlçeye geldikleri günden beri konutlarının kapılarını ziyaretçilerine açan Kaymakam Kırlı ve ailesini, bugün de Karahasan Köyü Muhtarı Şemsettin Çakar, Magalçık Köyü Muhtarı Cesim Cebe ve Haber 1071 Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sami Demir ziyaret etti. Kaza sonrası vücudunda kırıklar olan İlçe Kaymakamı Soner Kırlı, yinede konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

"Beni bir dakika bile yalnız bırakmayan tüm dostlarıma, arkadaşlarıma ve Malazgirtli vatandaşlarıma çok teşekkür ediyorum" diyen Kaymakam Kırlı, "Kaza yaptığımız ilk saatlerden bugüne kadar gerek telefonla arayan, hastaneye gelen gelemeyen, çiçek gönderen, bizleri evimizde ziyaret eden tüm dostlara sonsuz sevgilerimizi sunarız. Olayı duyar duymaz bizlere "geçmiş olsun" dileklerini sunan herkese çok teşekkür ediyoruz. İlçemizdeki vatandaşlarımızın bize olan bu yakın ilgisi biz haliyle mutlu etti. Her gün konutumuza misafirlerimiz geliyor. Hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum. Büyük bir kaza atlatmamıza rağmen bugünleri bize yaşatan Allah'a şükürler olsun. Çok şükür dostlarımız ve vatandaşlarımızın dualarıyla ayaktayız. Yüce Mevla böyle bir kazayı kimseye yaşatmasın" dedi.

Kaymakamlık konutunda Kaymakam Soner Kırlı ve ailesini ziyaret eden vatandaşlar ise, "Allah kaymakamız ve ailesini korusun. Tüm dualarız onlarla. Vücutlarında onca kırıklarına rağmen bizleri konutlarında ağırlıyorlar. Bu kadar mütevazı ve samimi oldukları için kendilerine sonsuz sevgilerimizi sunarız" ifadelerini kullandılar.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.