Kaynarca Yeniçam Köyü

Kaynarca Yeniçam Köyü

Yeniçam Köyü haberleri, Kaynarca Yeniçam köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yeniçam köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sakarya Köyleri Arasında yer alan Yeniçam köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kaynarca Yeniçam köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yeniçam köyü son dakika gelişmeleri, Yeniçam köyüne özgü yemekler, Kaynarca Yeniçam köyünün tarihi, Yeniçam köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yeniçam köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yeniçam , Sakarya ilinin Kaynarca ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yeniçam köyü resimleri ve Yeniçam köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kaynarca Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Kaynarca Sakarya Arası Kaç Km? Kaynarca Hava Durumu? Kaynarca Köyleri ve Sakarya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sakaryalı iseniz Sakarya Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sakaryalı Ünlüler arasında Kaynarca Yeniçam Köyünde doğan biri var mı? Kaynarca Doğumlu Ünlüler Kimler?

YENİÇAM KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Yeniçam , Sakarya ilinin Kaynarca ilçesine bağlı bir mahalledir. 

Eski ismi Çekşek'tir.Sakarya il merkezine 40 km, Kaynarca ilçesine 7 km uzaklıktadır.

mahallede ilköğretim okulu vardır fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.