Kepez’den Ulusal Müzik Yarışması

Kepez’den Ulusal Müzik Yarışması

Kepez Belediyesi, gençlerin büyük ilgi gösterdiği müzik yarışmasının 3.'sünü ulusal düzeyde düzenliyor.

Kepez Belediyesi, gençlerin büyük ilgi gösterdiği müzik yarışmasının 3.'sünü ulusal düzeyde düzenliyor.

Kepez Belediyesi Müzik Ödülleri, adıyla düzenlenecek olan para ödüllü yarışmaya Türkiye genelindeki 15 ve 25 yaş arasındaki gençler katılabilecek. Kepez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organize ettiği yarışmanın 1. Kepez, 2. Antalya genelinde gerçekleştirilmişti. Yeni yeteneklerin keşfedilmesini ve amatör sanatçıların teşvik edilmesini amaçlayan yarışma Türk rock ve pop müziği türünde yapılacak.

Türk kültürüne ve sanatına hizmet etmiş müzik üstatlarını saygı ile yad etmeyi de amaçlayan yarışmanın 3.'sünde Cem Karaca şarkıları seslendirilecek.

Katılımcılar, yarışmanın 1 ve 2.'sinde Barış Manco'nun eserlerini icra etmişlerdi.

Son başvuru 6 Ocak'ta

Yarışmanın 3 Ekim'de başlayan başvuruları, 6 Ocak 2017'de sona erecek.

Kepez Belediyesi 3. Müzik Ödülleri Yarışması'na katılacaklar (18 yaş altı gençler veli izin belgeleri olacak), başvuru belgelerini ve istenecek diğer evrakları başvuru süresi içinde öğrenim gördükleri okul idaresi tarafından, şahsen veya posta yolu ile Kepez Belediyesi Kültür Müdürlüğü'ne müracaat edecekler. Teslim alınan başvurular sonucu ön elemeye katılmaya hak kazanan öğrencilerin isim listeleri okullarına gönderilecek.

Yarışmanın ön elemeler 9, 10 ve 11 Ocak tarihlerinde Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde yapılacak. Kepez Belediyesi tarafından görevlendirilen 5 jüri üyesinin değerlendirmesi ile en iyi 30 ila 50 yarışmacı yarı finale kalacak. Yarı finale kalan yarışmacıların isim listeleri 12 Ocak Perşembe 2017 tarihinde adreslerine ve telefonlarına mesaj olarak gönderilecek.

Final Cem Karaca'nın ölüm yıldönümünde

Yarı final yarışması seyircili olarak 17, 18 ve 19 Ocak'ta Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Final yarışması ise Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü olan 8 Şubat Çarşamba 2016 tarihinde 20.00 ve 23.00 saatleri arasında televizyon canlı yayın eşliğinde Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde yapılacak.

1.'ye 5 bin TL ödül

Yarışmada, Kepez Belediyesi tarafından belirlenecek, müzik alanında yetkin 5 seçici kurul üyesi yer alacak. Yarışmada 1.'ye 5 bin TL, 2.'ye 4 bin TL ve 3.'ye 3 bin TL para ödülü verilecek. Yarışmaya il dışından katılacak yarışmacıların ulaşım ve konaklama giderleri kendilerince karşılanacak.

Kepez’den Ulusal Müzik Yarışması

Kepez’den Ulusal Müzik Yarışması

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.