Kılıçdaroğlu Üzüm Çalıştayından ayrıldı

Kılıçdaroğlu Üzüm Çalıştayından ayrıldı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde üzüm üreticilerinin sorunlarına dikkat çekmek için düzenlenen Üzüm Çalıştayına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,...

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde üzüm üreticilerinin sorunlarına dikkat çekmek için düzenlenen Üzüm Çalıştayına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşık 3 saat süren çalıştayın ardından yaptığı açıklamada çalıştayın oldukça verimli geçtiğini belirtti.

CHP tarafından Manisa'nın Alaşehir ilçesinde gerçekleştirilen Üzüm Çalıştayı ve Büyük Üzüm Mitingine katılmak üzere ilçeye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Alaşehir Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen ve yaklaşık 3 saat süren çalıştayın oldukça verimli geçtiğini belirtti. Çalıştay sonrası vatandaşların da ilgi odağı olan Kılıçdaroğlu, vatandaşlardan gelen fotoğraf çekilme taleplerini de geri çevirmeyerek objektiflere poz verdi. Tüm Yerel Sen üyeleri tarafından Çalıştay çıkışında Kılıçdaroğlu'na üzerinde "Alınteri kurumadan üzüme adalet" yazılı tişört hediye edildi. Kılıçdaroğlu buradan Üzüm Mitinginin yapılacağı Alaşehir Cumhuriyet Meydanına geçti.

Bu arada miting alanı renkli görüntülere sahne olurken, üzümcünün tabutunun yapılması dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu Üzüm Çalıştayından ayrıldı

Kılıçdaroğlu Üzüm Çalıştayından ayrıldı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.