Kızıllı Semt Spor Sahası Açıldı

Kızıllı Semt Spor Sahası Açıldı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kızıllı Mahallesi semt spor sahasının açılışını yaptı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kızıllı Mahallesi semt spor sahasının açılışını yaptı.

Kepez Belediyesi tarafından Kızıllı Mahallesi'ne kazandırılan semt spor sahalarının açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Köyden mahalleye dönüşen Kızıllı'da özellikle çocuklar için yeni yaşam ve spor alanları kazandıran tesisin açılışına çok sayıda meclis üyesi, bürokrat, muhtar ve vatandaş katılım gösterdi. Semt spor sahasının açılışında konuşan Tütüncü, yeni tesisle Kepezli çocukları spor yapmaya teşvik etmeyi amaçladıklarını ve mahalleye sosyal bir yaşam alanı kazandırmak istediklerini söyledi.

İlk olarak beş mahalle

Semt spor sahalarının sözünü verdiğini ve sona gelerek artık açılışını gerçekleştirdiklerini ifade eden Tütüncü, ilk olarak Ayanoğlu, Gazi, Fatih, Odabaşı ve Kızıllı Mahallelerine kazandırdıkları tesislerin, ilerleyen yıllarda farklı mahallelere de inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Kepez kendiyle yarışıyor

Başkan Tütüncü, "Kepez Belediyesi her geçen gün kendi hızına yeni bir hız eklemekte ve kendiyle yarışan bir belediye haline gelmektedir. Her hafta bir temel atma ve açılışla büyük bir gelişim ve değişim heyecanı ve bundan dolayı duyduğumuz mutluluğu paylaşıyoruz. Ocak ayının 20 sine kadar bu hızla devam edeceğiz. Her biri bölgemize büyük bir değer kazandırıyor. İnsanlarımızın daha modern hizmet almasını sonuçlayan projelerle Kepez haritasını bir ucundan bir ucuna işliyoruz. Kepez biz çalıştıkça kendi avantajlarını farkına varmaya başladı. Bir şehrin değişimini ve dönüşümünü birlikte yaşıyoruz" dedi.

Köyden modern şehirleşmeye

Köyden mahalleye dönüşen noktalara değinen Tütüncü, "Köylerin arasındaki bağlantı yollarını en güzel şekilde tamamladık. Köyden mahalleye dönüşen noktalara yeni modern yaşam alanları kazandıracağımızı söylemiştik ve şimdi buranın da açılışını gerçekleştiriyoruz. Burası Antalya'nın sayfiye noktası haline gelsin, değer kazansın istiyoruz. Köyden dönüşen mahallelerimiz için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor ve sürmeye de devam edecek. Tüm bu çalışmalarımızla birlikte bu köyler daha nezih, daha güzel noktalar olacak. Makamlar mevkiler geçicidir. Önemli olan eserler bırakabilmektir. Biz istiyoruz ki kendimizden çok yaşayacak eserler bırakalım, el ele gönül gönüle olalım. Bizi ananlar hizmetlerimizle ansınlar istiyoruz."

Saat 17.00'ye kadar ücretsiz hizmet verecek

Kızıllı Mahallesi'ne kazandırılan semt spor sahası, gündüz saatlerinde mahallenin çocukları ve gençlerine ücretsiz olarak hizmet verecek. Gündüz saatlerinde hiçbir ücret ödemeden mahalleye hizmet verecek olan tesis, akşam saatlerinde işletme tarafından işletilecek.

Kızıllı Semt Spor Sahası Açıldı

Kızıllı Semt Spor Sahası Açıldı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.