Kızım 14.Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TV8

Kızım 14.Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TV8

Kızım 14.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kızım dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünde neler olacak? Kızım dizisinin yeni bölümü olan 14.Bölümünü cuma akşamı TV8 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kızım dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kızım, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TV8'de yayınlanan Kızım 14. Bölüm yeni fragman izle…

kizim-14-bolum-fragmani

Kızım 14. Bölüm İzle

Öykü(Beren Gökyıldız) 8 yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır.

Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir (Buğra Gülsoy); Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak Demir, o gün tanıştığı Öykü’yle yaşamayı istememektedir... Demir ve ortağı Uğur (Tugay Mercan) bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler.

Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan (Leyla Lydia Tuğutlu) ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır.

Kızım dizisinin yeni bölümü olan, 14. Bölümünü HD ve tek parça olarak TV8’den izleyebilirsiniz. Kızım Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kızım dizisi yeni bölümleriyle cuma TV14’de...

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.