Kızım 5.Bölüm Fragmanı

Kızım dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kızım, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Babası Demir ve ortağı Uğur’u Candan’ı dolandırmak üzerelerken yakalayan Öykü onları ele verip vermemek konusunda kararsız kalır. Öte yandan Demir, Öykü gerçekleri Candan’a söylese de söylemese de başladığı işi bitirmeye kararlıdır.

Candan ise geçmişteki korkunç hatasını Öykü’ye sahip çıkarak temize çekmek ister, Öykü ve Candan gittikçe daha çok yakınlaşırlar. Hapisten yeni çıkan Cemal geçmişin hesabını sormak için Demir’in karşısına çıkar. Bir yandan da Jilet Demir’i sıkıştırmakta ve parasını istemektedir. İyice köşeye sıkışan Demir bir karar verir; tabloları çalacak ve kendisine ayak bağı olan Öykü’yü de yurda gönderecektir.

Öykü bu bölümde bebeklerin nasıl olduğunu merak ediyor. Candan ablasına ben nasıl oldum, bebek buzağı nasıl oldu diye soruyor. Bu soru yediği yemeğin boğazına kaçmasına neden oluyor. Candan bu soruya kaçamak cevap veriyor ve onu baban anlatsın istersen diyor.

Demir ve Öykü Candan için mutfağa giriyor ve beraber yemek hazırlıyorlar. Keyifli ve eğlenceli bir bölüm olacak gibi.

Öykü babası ve Candan' ın yakınlaşması için her fırsatı değerlendirecek.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar